Foto:

Electrocar naar bieb en de markt

Speciaal voor 65-plussers in Overdinkel rijdt de Electrocar in de maanden mei en juni vanuit Overdinkel naar de Markt en Bibliotheek in Losser. Zo kunnen zij deze plekken gemakkelijk bezoeken.

OVERDINKEL - Iedere donderdag vertrekt de Electrocar om 14.00 uur vanaf het Trefhuus en rijdt dan naar de markt in Losser. Reizigers worden in de bibliotheek ontvangen met een kopje koffie met iets lekkers. Hierna kunnen zij rondneuzen in de bibliotheek of de markt en de winkels in Losser bezoeken. 

Om 16.00 uur rijdt de Electrocar dan weer terug vanaf ‘t Lossers Hoes naar Overdinkel. De Electrocar is ook goed toegankelijk voor mensen die wat minder mobiel zijn. Wel is er plek voor één rolstoel; het is daarom ook belangrijk om vooraf aan te melden wanneer men hier gebruik van maakt. De ritten zijn ook qua kosten laagdrempelig gereizen; reizen kan voor 2 euro per persoon. Deelnemers kunnen zich aanmelden bij Hans Fij op 06-52484551 De Electrocar rijdt iedere zaterdag de Smokkeltoer en is ook op andere dagen te boeken voor (familie) feestjes van 8 tot 13 personen. De Smokkeltoer is te boeken via 054-1551160.

Meer berichten