Jimmy Bonnes ontvangt het eerste magazine uit handen van Elke Roolvink. De klassiekers sieren de cover van het nieuwe magazine van de Tourist Info De Lutte-Losser.
Jimmy Bonnes ontvangt het eerste magazine uit handen van Elke Roolvink. De klassiekers sieren de cover van het nieuwe magazine van de Tourist Info De Lutte-Losser.

Tourist info De Lutte-Losser lanceert magazine

Algemeen

Met de meivakantie voor de deur is daar het nieuwe magazine: Ontdek De Schatkamer van Twente. Deze nieuwe editie is weer een bron van informatie voor toeristen en inwoners. Maak kennis met de toeristische bedrijven, bezienswaardigheden, prachtige natuur, arrangementen, accommodaties, horecagelegenheden en leuke uitstapjes. Ook staan er leuke verhalen in bij de rubrieken “Ondernemer aan het woord” & “Lossernaren aan het woord”. Daarnaast staan er fiets- en wandelroutes in om de omgeving te ontdekken.

LOSSER - Op een prachtig plekje in de Schatkamer van Twente, het erf van Zanderink op Aust ontving Jimmy Bonnes, eigenaar van Klassiek Toeren Twente, het eerste exemplaar uit handen van Elke Roolvink (directeur Tourist info De Lutte-Losser). De oldtimers van Klassiek Toeren sieren de cover van het nieuwe magazine. Het magazine is in een oplage van 15.000 stuks verspreid in de regio. Ben je benieuwd? De brochure wordt op tal van recreatieve- en horeca locaties in de gemeente Losser gratis aangeboden en is uiteraard ook af te halen bij de Tourist info locaties in De Lutte, Losser (Uit in Twente) en Beuningen (restaurant ‘t Sterrebos). Voor meer info en de online versie kan men kijken op: www.visitdeluttelosser.nl

Ester Bertholet.
Hartkloppingen - of toch lentekriebels? 21 apr, 14:26
Sporten, of juist actief zijn binnen een vereniging dragen bij aan de vitaliteit in de brede zin.
SCP-rapport: investeren in vitale senioren blijft erg belangrijk 21 apr, 13:05
Muziekliefhebbers moeten zeker eens een kijkje nemen bij de Muziekbank.
De Muziekbank in de bibliotheek 20 apr, 13:03
Afbeelding
Startschot voor nieuw seizoen Muziekkoepel 20 apr, 11:27
Afbeelding
Looptraining voor de jeugd in De Lutte 19 apr, 16:13
Jan Wegdam met een bijzonder keramiek product, de Breed bek Kikker. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Expositie werken Stichting Art Brut KIK in Stadstheater De Bond 19 apr, 15:56
Ook Losser moet zich inspannen voor voldoende opvangplekken voor vluchtelingen, om doorstroom in de asielketen op peil te houden.
Gemeenteraad positief over plan opvang Dinkeloord 19 apr, 15:06
Afbeelding
26 kandidaten burgemeester 19 apr, 14:10