Donderdag live online nieuwjaarsreceptie FCT

Tijdens de traditionele nieuwjaarsreceptie van FC Twente wordt in januari vooruitgeblikt op het nieuwe jaar, een mooi moment om samen aan het jaar te beginnen. 

ENSCHEDE - Een nieuwjaarsreceptie in De Grolsch Veste waarbij de supportersgeledingen en businessleden worden verwelkomd kan door de coronamaatregelen niet georganiseerd worden. Naast de beperkingen op evenementen als gevolg van de pandemie is het stadion momenteel ook in gebruik als priklocatie voor de corona-boosters.

Uiteraard hecht de club veel waarde aan de jaarlijkse traditie. Daarom verzorgt FC Twente net als vorig jaar de nieuwjaarsreceptie online. Op donderdag 13 januari wordt in een online tv-uitzending vooruitgeblikt op 2022. De uitzending is een samenwerking met Say Yeah Producties uit Enschede. De live-uitzending is donderdag vanaf 19.00 uur te volgen via het YouTube-kanaal van FC Twente. Onder meer hoofdtrainer Ron Jans en Algemeen Directeur Paul van der Kraan zijn te gast aan tafel bij presentator Bert Eeftink. Kijk voor meer informatie en de laatste ontwikkelingen ook op: www.fctwente.nl

Meer berichten