<p>De koffie-inloop is ideaal om even onder de mensen te zijn. Voor een goed gesprek, een spelletje of meer.</p>

De koffie-inloop is ideaal om even onder de mensen te zijn. Voor een goed gesprek, een spelletje of meer.

(Foto: )

Koffie-inloop weer van start

De koffie-inloop bij de Kiekerskaamp in Losser gaat weer van start. Juist in deze bijzondere tijden is het fijn om er even uit te zijn en een praatje te kunnen maken. 

LOSSER - Voor veel mensen is het fijn om toch af en toe eens een ander in het echt te zien; een praatje maken gaat dan een stuk ontspannener dan via een beeldscherm. Bij de inloop is er gelegenheid om onder het genot van een kop koffie leuke activiteiten te ondernemen of een praatje te maken. De insteek is vrijblijvend en in het eigen tempo.

Wie een leuke invulling van de dag zoekt en behoefte heeft aan contact is van harte welkom. De inloop is op maandag, dinsdag en vrijdagochtend van 09.30 tot 12.30 uur. De Kiekerskaamp is te vinden aan de Denekamperdijk 46, 7581 PJ in Losser. Bij vragen of voor meer informatie kan men contact opnemen met Maurizio Arena (06-38066218) of met Joyce Hollander (06-83359856)

Stichting Fundament organiseert naast deze inloop-ochtenden ook de nodige andere activiteiten voor jong en oud. Deze helpen onder meer om eenzaamheid tegen te gaan. Kijk voor het actuele overzicht van activiteiten op: www.fundamentlosser.nl

Meer berichten