inTwente Zorgverzekeraar: Goede zorg voor iedereen

December is dé maand waarin veel mensen hun zorgverzekering weer eens tegen het licht houden. Ook als u collectief verzekerd bent, is het de moeite waard om er eens naar te kijken. Collectief is namelijk lang niet altijd zo voordelig als het lijkt.

TWENTE - Wij laten u graag zien waarom inTwente Zorgverzekeraar een goede keuze is. Daarom stellen wij ons aan u voor in de inTwente-bijlage elders in deze krant. Verzekerden kiezen voor inTwente omdat wij een eigen koers varen en het nét even anders doen. Solidaritteit staat bij ons nog centraal: wij hebben maar één polis en daar betaalt iedereen dezelfde premie voor.

Zorgbelang altijd voor eigen belang
Bij inTwente stellen wij het algemeen belang van de zorg boven het eigen belang. Dat doen we voor iedereen. Want gelijke toegang tot goede zorg, vrije artsenkeuze en een eerlijke verdeling van zorgkosten gaat iedereen aan. Niet alleen onze eigen verzekerden.

Een verlaagd eigen risico van € 375,-
Al jaren verlagen wij het verplicht eigen risico met een symbolisch bedrag van € 10,-. Wij geven hiermee het signaal af dat het eigen risico omlaag moet om de zorg voor iedereen bereikbaar te houden.

Al jaren de beste
inTwente is onderdeel van DSW Zorgverzekeraar. In verschillende onderzoeken komen wij al jaren als beste uit de bus. Ook dit jaar hebben we weer een aantal mooie prijzen gewonnen. Zo mogen wij ons de ‘Klantvriendelijkste verzekeraar van Nederland’ noemen en zijn we voor het zevende jaar op rij verkozen tot beste zorgverzekeraar. We willen niet de grootste, maar wel de beste zijn.

Vergelijk inTwente dus gerust eens met uw huidige zorgverzekeraar en kies de beste. www.intwente.nl

Meer berichten