Foto: Shutterstock

Kijk om naar elkaar in Losser

De gemeente Losser, welzijnsinstelling Fundament en anderen roepen Lossernaren op om hulp te vragen wanneer dit nodig is. Dit kan zo wel op praktisch als psychologisch vlak zijn.

LOSSER - De nieuwe lockdown is voor veel mensen weer een extra dreun op hun gesteldheid. We horen veel onheilspellende berichten over de nieuwe omicronvariant en het lijkt een race tegen de klok te worden om mensen goed te beschermen. Fundament Losser kan helpen wanneer mensen hulp nodig hebben of het even niet meer zien zitten. 

Men kan dan altijd bellen op 053-536 94 00 of door te emailen naar info@fundamentlosser.nl Wanneer men vastloopt in de eigen thuissituatie of denkt dat een ander problemen heeft, neem dan contact op met de afdeling Werk, Inkomen, Jeugd en Zorg van de gemeente. Bel op werkdagen van 09.30 tot 15.30 uur met 053-537 7400 of email wijz@losser.nl Wanneer men zich thuis niet veilig voelt kan Veilig Thuis Twente helpen. Bel met 0800-2000, 24 uur per dag. Mijdt ook de basiszorg niet en bezoek de huisarts wanneer dit nodig is.

Meer berichten