Een jonge vrouw werkt bij de thuiszorg. Ze verzorgt huishoudelijke taken bij een oudere mevrouw, die zo langer zelfstandig kan wonen.
Een jonge vrouw werkt bij de thuiszorg. Ze verzorgt huishoudelijke taken bij een oudere mevrouw, die zo langer zelfstandig kan wonen. (Foto: Hollandse Hoogte / Patricia Rehe)

Extraatje voor mantelzorgers

LOSSER - Fundament in Losser nodigt mantelzorgers uit om zich aan te melden voor de Mantelzorgwaardering 2021. 

Mensen die langere tijd mantelzorg verlenen worden hiermee bedankt voor hn inzet. Het gaat dan om een financieel extraatje als waardering. Mantelzorgers die al bekend zijn bij het steunpunt mantelzorg van Fundament ontvangen dit rond 9 december thuisgestuurd.

Lossernaren die nog niet bekend zijn bij het steunpunt kunnen zich aanmelden via Jannet Huisman op j.huisman@fundamentlosser.nl of via 06-47 50 47 24. Mantelzorg is één van de uitdagender taken die een mens op zich kan nemen. De zorg voor een naaste kan fysiek en emotioneel best zwaar zijn. Een stukje waardering en ondersteuning zijn daarom van groot belang. Zo biedt Fundement ook diverse andere vormen van ondersteuning aan. Zie ook: www.fundamentlosser.nl

Meer berichten