<p>Steenfabriek De Werklust in Losser houdt op 19 oktober weer een gezellige Opa en Oma Dag.</p>

Steenfabriek De Werklust in Losser houdt op 19 oktober weer een gezellige Opa en Oma Dag.

(Foto: )

Opa en Oma Dag bij Steenfabriek De Werklust op dinsdag 19 oktober

Steenfabriek De Werklust in Losser verwelkomt op dinsdag 19 oktober graag weer alle opa’s, oma’s en kleinkinderen. Zij houden dan namelijk weer een Opa en Oma Dag.

LOSSER - In de herfstvakantie is het altijd een mooi moment om samen een leuk uitje te doen met de kleinkinderen. Zij zijn van harte welkom op dinsdag 19 oktober van 10.00 tot 16.00 uur. De hele dag kan men een rondleiding volgen, een treinritje maken, handboogschieten (vanaf 10 jaar), boerengolf of juist deelnemen aan een leuke ontdekkingstocht.

Een bezoek aan de Opa en Oma Dag kost inclusief een rondleiding 5 euro per persoon voor de opa’s en oma’s, kleinkinderen tot en met 12 jaar mogen dan gratis mee. De kosten voor de overige activiteiten zijn voor het Boerengolf 2,50 euro per persoon, voor het handboogschieten 3,50 euro per persoon en voor de ontdekkingstocht 1,50 euro. Deze kosten voor de overige activiteiten gelden overigens voor alle deelnemers en alle leeftijden.

Een mooie gelegenheid voor opa’s en oma’s om er eens een ochtend, middag of hele dag op uit te trekken met de (klein)kinderen. Het museum en daarmee ook de activiteiten kunt u doen zonder een coronatoegangsbewijs, alleen als u in het restaurant plaatsneemt om iets te eten en/of te drinken moet u een coronatoegangsbewijs kunnen tonen. Steenfabriek De Werklust vraagt u wel om vooraf te reserveren als u naar deze dag komt, ook in verband met de overkoepelende planning. U kunt een email sturen naar dewerklust@online.nl of bellen met de reserveringslijn op 06-22172649. Geef dan de tijd aan waarop u wil komen (ochtend, middag of hele dag), uw naam, telefoonnummer en e-mailadres. U krijgt dan een bevestiging teruggestuurd en is de reservering compleet. Voor meer informatie over deze en andere activiteiten de komende tijd kunt u ook op de website kijken van de steenfabriek: www.steenfabriekdewerklust.nl

Meer berichten