Een moeilijk besluit voor Mery van Beek: stoppen met  Big Beautiful Underwear.
Een moeilijk besluit voor Mery van Beek: stoppen met Big Beautiful Underwear.

Big Beautiful Underwear gaat deuren sluiten

Algemeen

ENSCHEDE - Het was voor Mery van Beek het moeilijkste besluit van haar carrière als ondernemer: stoppen met haar lingerie-speciaalzaak Big Beautiful Underwear. Voor de zomervakantie ging al veel lingerie in de aanbieding. Nu volgt de definitieve leegverkoop; op zaterdag 31 oktober trekt zij voor het laatst de deur achter zich dicht.

Dat de keuze om te sluiten lastig was proeven we uit Mery’s gemengde emotie: ze werkt sinds haar 14e in de detailhandel en begon bijna 29 jaar geleden met haar eigen zaak, Big Beautiful Underwear. Een lingerie-speciaalzaak die ook nu nog uniek is in de regio. Vrijwel iedere vrouw slaagt er; zij leveren maten van 65D tot 105M. Mooie, praktische lingerie, maar ook bijvoorbeeld een zomerse bikini of een mooi speciaal setje. Wat de winkel vooral bijzonder maakt is de persoonlijke aandacht die Mery en Betty (25 jaar actief in de winkel) elke klant geven. Mooi, goed passend ondergoed maakt je zelfverzekerd en het vormt de basis voor elke outfit. Toch dragen veel vrouwen nog verkeerde maten; Mery kan het vaak zien zodra ze binnen lopen. Dankzij deze persoonlijke aandacht komen inmiddels meerdere generaties in de winkel: de dochters en kleindochters van de eerste klanten. Of je nu 12 of 70 bent, iedereen kreeg een uitstekend advies. Juist deze persoonlijke aandacht zullen veel klanten bij andere winkels gaan missen. Ze kreeg veel hartverwarmende reacties op de aangekondigde sluiting. “We hebben eigenlijk ook iedere dag al een beetje afscheid genomen van onze vaste klanten.”

“Ik doe het met pijn in mijn hart”, zo benadrukt Mery in ons gesprek. “Maar ik wil nu ook graag wat tijd voor mijzelf nemen. Deze deur sluit ik, maar andere deuren gaan weer open. Ik ga genieten van de dingen die ik eerder niet kon doen. Echt even wat ‘me-time’ nemen!” Het is haar meer dan gegund.

Voor het zover is, staat nog wel de definitieve leegverkoop op de agenda. De ambitie: de winkel bezemschoon opleveren én zoveel mensen nog van leuke, goed passende lingerie voorzien. Tot en met zaterdag 31 oktober ontvangt men dan ook 20 tot 70 procent korting op het gehele assortiment wat voorradig is. Bel voor uw eigen shopmoment van dinsdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 15.30 uur. Big Beautiful Underwear is gevestigd aan de Noorderhagen 66C in Enschede. Bel voor een afspraak met: 053-431 4649. Kijk op:

www.bigbeautifulunderwear.nl

Kruidenrijk grasland heeft veel voordelen voor de natuur.
Losser werkt aan aanleg van nog veel meer kruidenrijk grasland 23 mrt, 14:35
Afbeelding
Meer ruimte voor ondernemers 23 mrt, 14:23
Afbeelding
Zeven woningen op oude plek van Martinusschool 23 mrt, 13:30
Afbeelding
Twente Adventure Race deze zaterdag 22 mrt, 15:00
De afgelopen maanden ontvingen vele kazernes in Twente al hun nieuwe voertuigen. Nu is de kazerne in De Lutte aan de beurt.
Nieuwe tankautospuit voor brandweerkazerne De Lutte 22 mrt, 12:42
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 22 mrt, 12:10
Afbeelding
In stijl het voorjaar in met de jassencollectie van Sans-online 22 mrt, 11:48
Het team van Gastouderopvang Linds.
Gezellige opvang bij Gastouder Linds 22 mrt, 11:30