<p>De ganzenfanfare trekt zaterdag door de Losserse straten. Een ludieke muzikale toevoeging bij de Boerenmarkt.</p>

De ganzenfanfare trekt zaterdag door de Losserse straten. Een ludieke muzikale toevoeging bij de Boerenmarkt.

(Foto: )

Boerenmarkt met muziek in de Losserse straten deze zaterdag

LOSSER - Zaterdag 25 september vind er weer een gezellige Boerenmarkt plaats in het gezellige centrum van Losser. Tijdens deze Boerenmarkt voel je de muzikale vibe in het dorp. Deze zaterdag trakteert de organisatie het winkelend publiek op diverse muzikale activiteiten.

Met tromgeroffel, vrolijk gefluit en gegak trekt “de Ganzenfanfare” door de straten. Deze ludieke, unieke en verbijsterende combinatie van mens, muziek en gans brengt groot en klein in verrukking als ze voorbijmarcheren. Gebaseerd op de eeuwenoude traditie van het ganzenhoeden, brengen The Jolly Walkers deze originele ganzenfanfare samen met rasechte Toulouser ganzen. Verder zorgen ‘Nikkelen Nelis’ (een eenmansorkest), de akoestische ‘Piece of Cake Jazzband’ en de jeugd van Drum- en Trompetterkorps De Tukkers een gezellige middag.

Ook zijn er aanstaande zaterdag volop activiteiten voor kinderen; zij kunnen zich laten schminken, er loopt een ballonnenclown rond en nog veel meer. Op deze editie van de Boerenmarkt vind je vele ambachtelijke en pure producten: Hereford vlees, diverse pindakaas soorten, home made chocolate, bloemdecoratie, honing en bijenproducten, ambachtelijke broden, vers fruit, mosterd, notenolie, ambachtelijke worsten, vlees, wellness artikelen, glas in lood kunstwerken, handgemaakte tassen, kussens en sieraden, allerlei kaassoorten, gebrande noten, tapas, lekkernijen en cadeaupakketten, fruitjams, hobby en vrije tijd artikelen, zijden bloemen, speciaalbieren, verse paling, echte Losserse boterkoek, Twentse tuffelpannekoeken en de heerlijkste soepen. Proef het échte (h)eerlijke Twente en beleef het in Losser!

Zaterdag 25 september, van 10.00 tot 16.00 uur (Iedere laatste zaterdag van de maand). De Boerenmarkt is aan de Brinkstraat en Teylersplein in Losser. Parkeren is uiteraard gratis.

Meer berichten