<p>Nijhuis Meubels levert graag een unieke tafel, geheel naar &uacute;w wensen. Vakmanschap dat ook nog eens verrassend betaalbaar is!</p>

Nijhuis Meubels levert graag een unieke tafel, geheel naar úw wensen. Vakmanschap dat ook nog eens verrassend betaalbaar is!

(Foto: )

Nijhuis Meubels: écht vakmanschap!

DENEKAMP - Een mooie, kwalitatief goede tafel is hét middelpunt in je woonkamer. Veel van ons leven speelt zich er af; van het ontbijt tot het avondeten, van goede gesprekken tot samen de dagelijkse beslommeringen. Je wil graag een tafel die past bij je interieur én je persoonlijke wensen. Bij een meubelwinkel is alles het ‘net niet’. Bij Nijhuis Meubels is dit onmogelijk: zij maken uw droomtafel namelijk geheel naar úw specifieke wensen.

Vakmanschap en maatwerk; dat is waar het om draait bij Nijhuis Meubels. Zij produceren al een tijdje unieke tafels in hun werkplaats in Denekamp. Gemaakt van hoogwaardig en duurzaam gecertificeerd hout uit Europese bronnen. Hierbij werken zij ook samen met anderen die eveneens een grote passie voor het ambacht hebben, zoals voor de productie van stalen onderdelen.

Oktober woonmaand
We staan weer aan de vooravond van oktober; ook wel bekend als de woonmaand. We brengen ook nu nog steeds meer tijd thuis door, waardoor we het graag gezellig willen maken. Een mooie tafel is een belangrijk onderdeel van de sfeer; je gebruikt hem meer dan je denkt. Met de juiste keuze qua kleur en houtsoort bereik je een heel aangename, warme sfeer.

Unieke wensen
“Vaak zijn mensen al bij veel meubelwinkels geweest voor ze bij ons terecht komen”, aldus Maarten Nijhuis. “Ze zoeken dan een tafel die precies past qua vorm, stijl, houtsoort, afwerking, etc. Maar bij de meubelwinkel slagen ze niet. Hun focus ligt immers op een standaardproduct voor de gemiddelde klant. Bij ons is iedere klant - en dus ook ieder meubelstuk - uniek.” Wanneer mensen de werkplaats bezoeken in Denekamp zijn ze vaak verrast over de prijzen - deze liggen namelijk vaak zelfs ónder wat een meubelwinkel rekent. Vakmanschap hoeft dus zeker niet belemmerend duur te zijn. Dankzij goede afspraken met leveranciers hadden de stijgende houtprijzen geen groot effect op de prijsstelling bij Nijhuis Meubels.

Mooie uitdaging
Voor Nijhuis Meubels is er niets mooiers dan de droom van een klant in vervulling te laten gaan. Het is een proces van wederzijds vertrouwen en soms niet zonder uitdagingen. “Wanneer een klant iets unieks wil, bijvoorbeeld een bijzondere voet onder een tafel, dan gaan we kijken hoe we dit kunnen realiseren. We proberen het graag en gaan op zoek naar mogelijkheden. Wij maken dan ook geen tafels vóór mensen, maar mét mensen.” Ieder detail is naar wens af te stemmen, ook wanneer u bijvoorbeeld een unieke maat of vorm tafel nodig hebt voor een specifieke ruimte. Verder kunt u zelf details kiezen zoals de lakkleur, de randafwerking, de soort en afwerking van het metalen of houten onderstel. Uiteraard met alleen de beste, hoogwaardige materialen. Dat Nijhuis Meubels een groot vertrouwen heeft in dit proces blijkt uit de financiële afhandeling: als klant betaalt u pas achteraf, na de levering van uw tafel. Zo bent u zeker van een passend resultaat.

Breder assortiment
Dankzij deze positieve insteek heeft Nijhuis Meubels inmiddels een uitstekende reputatie en brede klantenkring op weten te bouwen. Immers, wie trots is op zijn of haar nieuwe tafel laat het resultaat graag zien. Bijkomend effect was ook dat de vraag naar ándere meubelstukken ook toenam. Nijhuis Meubels is bezig om het assortiment verder uit te breiden, ook met meer eigen ontwerpen. Zo zijn er naast eettafels ook tuintafels, buitenkeukens en andere meubelen gemaakt. Hebt u een specifieke wens? Schroom dus niet om contact op te nemen.

Is een maatwerktafel ook iets voor u? Kijk voor meer informatie en het aanvragen van een offerte op de website: www.nijhuismeubels.nl Bezoek op afspraak is mogelijk.

Meer berichten