Foto: Shutterstock

Prikken zonder afspraak zaterdag

OVERDINKEL - Komende zaterdag 18 september kunt u zonder afspraak een coronavaccinatie halen in Overdinkel. U bent van 09.00 tot 16.30 uur welkom in ‘t Trefhuus in Overdinkel. 

Mensen kunnen kiezen voor het BioNtech/Pfizer- of het Janssen-vaccin. Ook inwoners uit omliggende kernen zijn van harte welkom bij deze tijdelijke priklocatie. Begin augustus is GGD Twente gestart met het vaccineren in wijken. GGD Twente bekijkt, samen met gemeenten, waar er in Twente kleinschalig, laagdrempelig en dichtbij gevaccineerd kan worden. Zo krijgt iedereen die dat wil, de mogelijkheid om zich te laten vaccineren tegen corona. Belangrijk onderdeel van de pop-up vaccinatielocaties is het informatiepunt. 

GGD-medewerkers staan klaar om mensen met vragen en twijfels te woord te staan. Er zijn folders in verschillende talen beschikbaar. Betrouwbare informatie is belangrijk bij de keuze om wel of niet te vaccineren tegencorona. Met het dichtbij vaccineren zonder afspraak hoopt de GGD drempels als afstand tot huidige vaccinatielocaties en het maken van een afspraak weg te nemen. Op www.prikkenzonderafspraak.nl staat een overzicht van alle GGD-locaties waar vaccinatie zonder afspraak kan.

Meer berichten