Afbeelding

Only, hét merk voor dames!

Algemeen

Het kledingmerk Only heeft niet het doel om slechts één bepaald soort vrouw te kleden of voor slechts één soort gelegenheid de passende outfit te bieden. Only omschrijft het op hun website misschien wel het beste: “We geloven niet dat slechts één bepaalde stijl ons definieert. Wij zijn ervan overtuigd dat onze speelse houding leidend is bij onze keuzes op het gebied van mode. Bij ONLY vind je een veelvoud aan verschillende stijlen om jezelf volledig te kunnen uiten.” Dat alles vind je bij Sans. Zij hebben een uitgebreide collectie van het merk. 

In de stemming voor een vrolijke, stoere of romantische outfit? Only heeft het in de collectie. Van jurkjes in felle kleuren met bonte motieven tot stoere bikerjas uitgevoerd in imitatieleer en de T-shirts, truien, broeken, rokken en jurken in pasteltinten. Het bij één stijl laten hoeft dus niet, pas wat je draagt aan aan hoe je je voelt en wat je die dag op het programma hebt staan. En waarom zou je niet stijlen met elkaar combineren. Only houdt het zelf niet bij één stijl, dus waarom zou je het zelf wel doen! Combineer die bikerjas met een little black dress of met een gracieuze zwarte rok en lichtroze shirt.

Natuurlijk ontbreken in de collectie van Only ook de denim en de jeans niet. Waarschijnlijk heeft iedereen, van jong tot oud, inmiddels wel minimaal één spijkerbroek in de kast liggen. Only heeft jeans met high, mid en low waist, keuze in diverse wassingen en van skinny fit tot straight. Verder heeft Sans ook spijkerrokken van Only, blouses en jasjes.

Er is maar één conclusie mogelijk: ga naar Sans voor de collectie van Only als je van variatie houdt en je niet in hokjes wilt laten vangen.

Afbeelding
Kunststof kozijnen, rolluiken en meer 14 uur geleden
Kruidenrijk grasland heeft veel voordelen voor de natuur.
Losser werkt aan aanleg van nog veel meer kruidenrijk grasland 23 mrt, 14:35
Afbeelding
Meer ruimte voor ondernemers 23 mrt, 14:23
Afbeelding
Zeven woningen op oude plek van Martinusschool 23 mrt, 13:30
Afbeelding
Twente Adventure Race deze zaterdag 22 mrt, 15:00
De afgelopen maanden ontvingen vele kazernes in Twente al hun nieuwe voertuigen. Nu is de kazerne in De Lutte aan de beurt.
Nieuwe tankautospuit voor brandweerkazerne De Lutte 22 mrt, 12:42
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 22 mrt, 12:10
Afbeelding
In stijl het voorjaar in met de jassencollectie van Sans-online 22 mrt, 11:48