Afbeelding

Ervaar het OV biedt dagkaarten met korting

Algemeen

TWENTE - De zomer is begonnen en we mogen er weer op uit! Ga je een dagje op pad? Of vier je vakantie in eigen land? Of je nu naar een recreatieplas, een museum of terrasje in de stad gaat, met de dagkaart van Ervaar het OV reis je snel én nu extra voordelig

Ervaar het OV komt deze zomer namelijk opnieuw met een speciale zomeractie: de Summer Sale. In de maanden juli en augustus reis je voor maar €6,- een hele dag met de bus of voor €10,- een hele dag met de bus en regionale trein (niet NS). Ga je met het hele gezin op pad? Kinderen van 4 t/m 11 jaar reizen voor slechts €1,- een hele dag in de bus en trein. Ga naar www.ervaarhetov.nl/summersale voor meer informatie over de actie. 

Samen veilig reizen
Het openbaar vervoer is weer voor iedereen toegankelijk. Houd rekening met de volgende maatregelen: vermijd drukke (spits)momenten, alle zit- en staanplaatsen in de bussen en treinen zijn beschikbaar en draag altijd een mondkapje, ook als je gevaccineerd bent of al corona hebt gehad. 

Actievoorwaarden 
Een e-ticket is de hele dag geldig in de bussen en de regionale treinen in Gelderland, Overijssel en Flevoland (behalve Almere en Lelystad). De actie is niet geldig in de NS-treinen. De dagkaart voor de bus is ook voor €6,- te koop in de bus zelf. Check www.ervaarhetov.nl/summersale voor alle actievoorwaarden. 

Over Ervaar het OV
Ervaar het OV is een initiatief van provincies Flevoland, Gelderland en Overijssel en de regionale vervoerders Arriva, Breng, OV Regio IJsselmond, Keolis en RRReis. Via Ervaar het OV bieden zij OV-acties, tips en nieuws aan: alles voor een comfortabele reis met het OV. Meer informatie is te vinden op www.ervaarhetov.nl.

Afbeelding
De Martinus en De Saller voeren actie tegen pesten 12 apr, 19:49
Staand v.l.n.r.: Marco Klein Poelhuis (Gemeente Losser), André Vennegoor (Vennegoor Installaties), Rick Keus (Stichting Konot), Frank Nijhuis (Stichting Konot), Wethouder Engels (Gemeente Losser), Gerrit Brouwer (Stichting Dorpshuis), Joost v/d Aa (Bouwbedrijf Van der Aa), Dennis Masselink (BCT Architecten), Marcel Mekelenkamp (Omgekeerd Bouwen), René Grote Beverborg (Thero), Huib Eshuis (BCT Architecten), Jan Wienk (WeConnext) en Hans Boes (WeConnext). Gehurkt v.l.n.r.: Huub Plegt (Gemeente Losser), Ramon Postma (ODIN Landschapsontwerpers) en Peter Hoomoedt (Gemeente Losser).
Start van bouw school en dorpshuis 12 apr, 18:15
Afbeelding
De elektrokarren gaan weer rijden in de gemeente Losser 12 apr, 12:04
Anja Borggreve (expositiecommissie De Bond) toont de door Anders ontworpen aankondiging affiche samen met zijn moeder Karin.
Anders Brinksma exposeert in De Bond 12 apr, 10:04
Afbeelding
Nieuw seizoen van Oasefeuer 12 apr, 08:22
Afbeelding
Uitzonderlijke prestatie eerste batonshow Marly 11 apr, 19:15
Wieteke Campschreur (35) en Henk Noordanus (62)
Het geeft voldoening om te voelen hoeveel je van betekenis kan zijn 10 apr, 14:01
Afbeelding
Lossernaren helpen elkaar op weg 8 apr, 12:53