Afbeelding

Iphitos weer gestart met trainingen

Algemeen

LOSSER - De leden van atletiekvereniging Iphitos waren blij dat na een periode van alleen lopen de groepstrainingen weer zijn gestart. Iphitos kent vier verschillende hardloopgroepen. Iedere groep heeft zijn eigen snelheid. Of je nu recreatief of wedstrijdloper bent, iedereen is van harte welkom. Ook de komende tijd verwelkomen zij graag weer nieuwe leden die dan onder professionele begeleiding kunnen beginnen met hardlopen.

Iphitos kent ook een wandelgroep. Het doel is bewegen, bewegen en nog eens bewegen. Ook is wandelen gezellig om samen te doen en daarbij wandelen ze vaak in verschillende omgevingen. Voor meer informatie kan men contact opnemen met: Frans Nijhuis (maandaggroep) e-mail: f-nijhuis@ziggo.nl of Jinne Stienstra (woensdag-/zondaggroep en donderdagwandeling) e-mail: jinnestienstra@hotmail.com.

Jeugdgroep
Verder beschikt Iphitos over een zeer enthousiaste groep jeugdatleten. In het zomerseizoen (maart - oktober) zijn er trainingen voor junioren en pupillen op de atletiekbaan. In het winterseizoen (oktober - maart) wordt er zowel in de zaal als buiten getraind. Hoewel atletiek vooral een individuele sport lijkt, is er niets beter dan met een groep een wedstrijd bezoeken. Ten eerste om elkaar aan te moedigen, maar ook om elkaars prestaties proberen te verbeteren. Wil je een keer met een training meedoen? Geen probleem! Kom gerust langs en doe mee. Voor meer informatie is een mailtje naar info@iphitos.nl.

Ook met beperking
De G-groep van Iphitos is een hardloopgroep voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Ze zijn ook wel bekend als De Roadrunners van Iphitos. Meerdere trainers geven begeleiding aan deze hardlopers. Ze trainen iedere week op donderdagavond van 18.30 tot 19.30 uur. Lijkt het je leuk om een keer mee te trainen of wil je meer informatie? Neem dan contact op via het volgende email-adres: erna.laarman@iphitos.nl. Kortom, iedereen in Losser is van harte welkom om eens te kijken of hardlopen en atletiek iets voor hen is. Kijk voor algemene informatie ook op de website: www.iphitos.nl.

Ester Bertholet.
Hartkloppingen - of toch lentekriebels? 21 apr, 14:26
Sporten, of juist actief zijn binnen een vereniging dragen bij aan de vitaliteit in de brede zin.
SCP-rapport: investeren in vitale senioren blijft erg belangrijk 21 apr, 13:05
Muziekliefhebbers moeten zeker eens een kijkje nemen bij de Muziekbank.
De Muziekbank in de bibliotheek 20 apr, 13:03
Afbeelding
Startschot voor nieuw seizoen Muziekkoepel 20 apr, 11:27
Afbeelding
Looptraining voor de jeugd in De Lutte 19 apr, 16:13
Jan Wegdam met een bijzonder keramiek product, de Breed bek Kikker. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Expositie werken Stichting Art Brut KIK in Stadstheater De Bond 19 apr, 15:56
Ook Losser moet zich inspannen voor voldoende opvangplekken voor vluchtelingen, om doorstroom in de asielketen op peil te houden.
Gemeenteraad positief over plan opvang Dinkeloord 19 apr, 15:06
Afbeelding
26 kandidaten burgemeester 19 apr, 14:10