Afbeelding

Beauty & Voet Tweeling maken je voeten weer zomerklaar!

Algemeen

OLDENZAAL - De zomer staat weer voor de deur! En wie geniet er in de zomer niet van vrolijk schoeisel zoals mooie open sandalen of slippers. De Beauty & Voet Tweeling laten je voeten graag op hun mooist voor de dag komen.

Demi en Joyce Christenhusz laten je helemaal van top tot teen stralen. Deze keer belichten zij graag de zomerbehandeling van de voeten en teennagels; hiervoor bieden zij diverse gecombineerde behandelingen aan. Ook wanneer de voeten en nagels wat extra aandacht vergen bent u van harte welkom. Zo worden voeten weer mooi zacht en stralend met een eeltbehandeling en passende voetencrème van hoogwaardige merken. Sinds kort zijn Demi en Joyce ook gecertificeerd in nagelreparaties; bijvoorbeeld wanneer er een stukje uit de nagel is of bij scheuren. Deze voetbehandelingen en eventuele nagelreparaties maken zij dan helemaal af met een mooie gellak in een vrolijke kleur. Deze lak blijft dan zo’n drie tot vier weken mooi, waardoor een behandeling voor de vakantie goed mogelijk is. Maak wel op tijd een afspraak; in de zomer neemt de vraag naar dit soort behandelingen namelijk toe.

Medisch pedicure
Demi en Joyce volgen momenteel de opleiding tot medisch pedicure, Ook voor steeds meer van deze behandelingen kunt u hier terecht, zoals voor een ingegroeide nagel of plaatsing van nagelbeugels. Op termijn zullen ook mensen met diabetische voetklachten of pijnklachten geholpen kunnen worden.

Zomeraanbiedingen
De Beauty & Voet Tweeling heeft momenteel diverse zomeraanbiedingen; kijk hiervoor op de website of hun Facebookpagina, ‘De Beauty & Voet Tweeling’. Zo bieden zij de hele maand juni de Refectocil Lash & Brow Booster aan met 10 procent korting: van 55 naar 49,95 euro.

Maak een afspraak
De Beauty & Voet Tweeling werkt uitsluitend op afspraak; weekends en avonden in overleg. Zij zijn gevestigd aan de Luxemburglaan 9 in Oldenzaal. Kijk voor meer informatie en het maken van een afspraak op www.beautyvoettweeling.nl.

Kruidenrijk grasland heeft veel voordelen voor de natuur.
Losser werkt aan aanleg van nog veel meer kruidenrijk grasland 23 mrt, 14:35
Afbeelding
Meer ruimte voor ondernemers 23 mrt, 14:23
Afbeelding
Zeven woningen op oude plek van Martinusschool 23 mrt, 13:30
Afbeelding
Twente Adventure Race deze zaterdag 22 mrt, 15:00
De afgelopen maanden ontvingen vele kazernes in Twente al hun nieuwe voertuigen. Nu is de kazerne in De Lutte aan de beurt.
Nieuwe tankautospuit voor brandweerkazerne De Lutte 22 mrt, 12:42
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 22 mrt, 12:10
Afbeelding
In stijl het voorjaar in met de jassencollectie van Sans-online 22 mrt, 11:48
Het team van Gastouderopvang Linds.
Gezellige opvang bij Gastouder Linds 22 mrt, 11:30