Funlab van start in Losser: met sport, techniek en kunst!

LOSSER - Funlab Losser gaat weer van start! “Eindelijk hebben wij groen licht om weer te starten met ‘live’ activiteiten voor de jeugd in Losser”, aldus een enthousiast bericht van Fundament.

Vanaf woensdag 12 mei kan je weer wekelijks mee doen aan leuke en leerzame activiteiten op het gebied van sport, techniek en kunst. “Wij zijn heel erg blij dat wij jullie weer op locatie mogen ontvangen en hopen natuurlijk dat we jullie allemaal weer zien!

Leuke activiteiten
Op 12 mei staat volleybal op het programma, wat gehouden zal worden op het oude TAR-veld van 14.00 tot 15.30 uur. Dit is gericht op de jeugd van 7 tot en met 10 jaar. Op 19 mei is er de workshop ‘maak een echte robot’. Dit is van 14.00 tot 16.00 uur in de Kiekeskaamp, gericht op kinderen van 5 tot en met 8 jaar. Op 26 mei gaan kinderen van 8 tot en met 12 jaar een wandhanger weven met weeftechnieken. Dit is van 14.00 tot 16.00 uur, eveneens in de Kiekeskaamp.

Meer informatie
Wil je meer weten over de verschillende workshops of je aanmelden? Kijk dan snel op de website: www.fundamentlosser.nl/sociaal-werk/doen/funlab/. Ook voor andere, algemene informatie. Alle workshops en sportactiviteiten vinden buiten plaats en zij houden rekening met de geldende maatregelen rondom het coronavirus.

Meer berichten