Ken jij de kleding van Qubz al?

Misschien dat velen nog nooit van het kledingmerk Qubz hebben gehoord. Dat is niet vreemd, want het merk bestaat nog niet zo lang. In 2020 mocht Nederland kennismaken met het nieuwe merk voor heren.

Vorig jaar tijdens de coronacrisis, en ook nu nog, hebben veel ondernemers moeite met het hoofd boven water te houden. Het starten met iets nieuws werd en wordt door veel ondernemers uitgesteld, maar de Nederlandse No Excess groep nam die stap wel: Qubz, het modemerk voor mannen werd gelanceerd. “We started our brand in a dark period of times - so they say”, zeggen ze er zelf over.

Water en de zee
Dat water en de zee in alle mogelijke vormen de inspiratiebron waren voor de collectie van Qubz is duidelijk te zien. De blauwtinten zijn een knipoog naar water en wat dacht je van wit als sneeuw? Een hele garderobe met alleen blauw, wit en grijs is eentonig. Vul daarom aan met een oranje T-shirt of poloshirt. Ook die heeft Qubz.

Doelgroep
Qubz richt zijn pijlen op de mannen vanaf 25 jaar die graag de trends volgen. Daarbij wordt niet uit het oog verloren dat de kleding ook past bij een energieke en actieve leefstijl. Een jas die winddicht, waterafstotend én ademend is of een jas met een capuchon verborgen in de kraag zijn daar mooie voorbeelden van evenals het gebruik van stoffen als jersey en katoen in combinatie met elastan of polyester. Heel kenmerkend voor Qubz is de eenvoud van het ontwerp met accenten zoals het Qubz-logo op de borst, mouw of klep van broekzak en boorden met een afwijkende kleur.

Ben of ken jij die man die helemaal past bij wat Qubz biedt? Dan wordt het tijd om bij Sans eens kennis te maken met dit nog jonge modemerk voor de actieve man die van stijl houdt!

Meer berichten