Judo Losser onder dak

LOSSER - Vanaf zaterdag 27 maart gaan de Losserse judoka’s -27 jaar weer de mat op. In samenwerking met judoclub Hantei kan er getraind worden in een overdekte tent in Oldenzaal. Daarmee gaat een grote wens van veel leden in vervulling. Het judopak kan eindelijk weer aan en er worden weer technieken getraind en gevechtjes geleverd.

“Natuurlijk wilden we graag iets in Losser organiseren maar dat bleek niet op korte termijn te realiseren”; aldus de secretaris van Judo Losser. “We hadden wekelijks op het buitenterrein Sport&Spel lessen maar de meeste leden snakken naar trainen op de tatami. Hantei bood ons de gelegenheid om snel de trainingen op te kunnen pakken en daar hebben we dankbaar gebruik van gemaakt”. Zodra de coronamaatregelen het toelaten worden de lessen weer in Losser opgepakt.

Paas-activiteit
Tweede paasdag organiseert de activiteitencommissie de jaarlijkse paas-activiteit, natuurlijk coronaproof. De paashaas zal deze dag de judoka’s bezoeken en neemt natuurlijk eitjes mee die door de kinderen gezocht gaan worden. Van 11 tot 12 uur zijn kids welkom. Helaas kunnen broertjes en zusjes dit jaar niet meedoen en mogen ouders het terrein niet betreden.

Meer berichten