8-daagse Dance Workout via YouTube
<p>Zumba docent Priscilla</p>

Zumba docent Priscilla

(Foto: Dance Passion)

8-daagse Dance Workout via YouTube

TWENTE - Wil jij meer bewegen en afslanken tijdens de lockdown? Doe mee met de 8-daagse Challenge van Dance Passion en dans jezelf fit!

In deze periode van sociale isolatie, neemt Priscilla van Dance Passion een positief initiatief. “Door de lockdown zitten veel mensen thuis en bewegen daarom te weinig. Ik wil graag mensen helpen, opvrolijken en stimuleren om meer te bewegen”, aldus Priscilla. Ze is dansdocent en beweegkuur-instructrice en geeft al jaren met veel plezier dans- en sportlessen. Iedereen kan thuis mee doen met deze Challenge, waar je ook bent.

Easy Dance Workout
Vanaf maandag 25 januari tot 1 februari plaatst Dance Passion elke dag om 19.30 uur een Easy Dance Workout van 20 minuten op haar YouTube kanaal. Deze workouts zijn makkelijk te volgen en erg leuk! Ook geschikt voor beginners en mensen zonder ervaring. 20 minuten beweeg je non-stop op de vrolijke muziek. Het helpt om af te vallen en je conditie te verbeteren. Het enige dat je hoeft te doen is je gratis abonneren op het YouTube kanaal van Dance Passion. En daag zeker ook andere mensen uit om mee te doen! Ga naar het kanaal op: www.youtube.com/user/orientalsensation. Meer info: www.dancepassion.nl.

Meer berichten