Gasten van de Zonnebloem ontvangen kerstverrassing

Gasten van de Zonnebloem ontvangen kerstverrassing

LOSSER/OVERDINKEL - Kerst in 2020 zal door iedereen anders gevierd en beleefd worden. Dat geldt ook voor de gasten van de Zonnebloem Losser-Overdinkel. De traditionele kerstmiddag, de sfeervolle aangeklede zaal met kerstmuziek…. maar vooral het samenzijn zal dit jaar gemist worden.

En niet alleen deze kerstmiddag, het hele jaar was er al geen mogelijkheid om samen te komen. Juist voor de gasten van de Zonnebloem, waarvan velen lichamelijk beperkt zijn en daardoor toch al meer thuis blijven, is een bezoek van de vrijwilliger en af en toe een gezellig uitje zo gewenst en belangrijk. Toch zaten onze vrijwilligers niet stil. Bezoek op afstand, zwaaien voor het raam, een telefoongesprek, een kaartje, alles is opgepakt om toch contact te kunnen houden en moed in te spreken om vol te houden. Want als we vol houden, zien we elkaar hopelijk in 2021 weer gezond terug!

Kerstverrassing
Speciaal voor Kerstmis delen de vrijwilligers aan 120 gasten een gevulde tas uit, met daarin een Amaryllis in een mooie pot, kerstchocolade en een kerstkaart met de bemoedigende woorden:

HOOP, is een lichtje in je hart
Dat vandaag moed geeft
En morgen kracht

De vrijwilligers van de Zonnebloem Losser-Overdinkel wensen iedereen fijne feestdagen.

Meer berichten