Afbeelding

Boer’nmarkt Losser

Algemeen

LOSSER - Aanstaande zaterdag, 26 september, heb je weer de mogelijkheid om een pondje versgerookte paling te scoren! Kom op de Boerenmarkt in het centrum van Losser langs bij de mobiele rokerij van Profarm Paling.

Ook vind je De Twentse sapmobiel met vers geperste appelsap, tuffelpannekoeken, bloemdecoratie en kalebassen, honing en bijenproducten, mosterd, notenolie, ambachtelijke worsten, wellness, handgemaakte tassen, kussens en sieraden, Hereford vlees, diverse kaassoorten, vers gebrande noten, tapas, lekkernijen en cadeaupakketten, fruitjams, vers gebakken broden, echte Losserse boterkoek, vers fruit, hobby en vrijetijdsartikelen, smaakvolle pindakaas, wijnen, specialistische gearomatiseerde thee, vondelkoeken, hoogwaardige Twentse chili sauzen en glas in lood kunstwerken. Er vind een bloembollenactie van carnavalsvereniging de Martini Kerlkes plaats, met onder andere een touwtrekbak waar leuke prijsjes zijn te winnen.
Er is tevens een knutselkraam aanwezig en de prijsuitreiking van de kleurplatenactie van de Losserse centrumondernemers zal plaatsvinden. Kortom: Gezelligheid voor jong en oud!

Andere plek
De Boerenmarkt vindt in verband met de werkzaamheden in de Brinkstraat, plaats in de Teylersstraat en op het Raadhuisplein, van 10.00 tot 16.00 uur. Dit keer heeft het Centrum Management Losser weer een mooi programma voor u in petto: Tijdens deze boerenmarkt kan eenieder genieten van het muzikale saxofoonkwartet van Sempre Crescendo, KRA:S!, een sprankelend ensemble opgericht in 2015. De gevorderde saxofonisten Alwin Wullink (sopraansaxofoon/Altsaxofoon), Miranda Broekhof (altsaxofoon), Carolein Filipsen (tenorsaxofoon) en Marijke Bolhaar (baritonsaxofoon) beschikken over een mooi afwisselend repertoire: Van klassiek tot pop. Van Piazolla tot Deep Purple en alles wat daar tussen ligt. Tevens zullen enkele jonge gitaristen van verschillende leeftijden en niveaus, van net 1 jaar- tot aan 5 jaar gitaarles bij de muziekschool, laten horen waar ze muzikaal zoal mee bezig zijn. Onder andere Jasmijn, Elisa, Nora, Frederique, Max, Tieme, Melle en Sanna zullen diverse instrumentale gitaarstukjes spelen, maar ook popmuziek.

Nationale Glamourday
Deze Boerenmarkt valt dit jaar samen met Nationale Glamourday. De mode en beauty winkels staan die dag te ‘shinen’. Je hebt de kans om met speciale aanbiedingen en kortingen jouw outfit & make-over voor de herfst & winter bij elkaar te shoppen! In Losser kun je tijdens de Boerenmarkt heerlijk een dagje winkelen. Er zijn door het hele dorp kraampjes te vinden waar lokale winkeliers hun aanbod presenteren in de buitenlucht. Volop voordeel, leuke glamourday-aanbiedingen en lokale acties.

Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 16 uur geleden
Afbeelding
Wandelen in het Dinkeldal 21 uur geleden
Ester Bertholet.
Hartkloppingen - of toch lentekriebels? 21 apr, 14:26
Sporten, of juist actief zijn binnen een vereniging dragen bij aan de vitaliteit in de brede zin.
SCP-rapport: investeren in vitale senioren blijft erg belangrijk 21 apr, 13:05
Muziekliefhebbers moeten zeker eens een kijkje nemen bij de Muziekbank.
De Muziekbank in de bibliotheek 20 apr, 13:03
Afbeelding
Startschot voor nieuw seizoen Muziekkoepel 20 apr, 11:27
Afbeelding
Looptraining voor de jeugd in De Lutte 19 apr, 16:13
Jan Wegdam met een bijzonder keramiek product, de Breed bek Kikker. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Expositie werken Stichting Art Brut KIK in Stadstheater De Bond 19 apr, 15:56