Kunstkoe Truus 53 bij dierenkliniek in Losser

LOSSER - Op woensdag 22 juli is 'kunstkoe' Truus 53 op haar nieuwe vaste onderkomen aan de Enschedesestraat 23, bij Dierenkliniek Oldenzaal-Losser gearriveerd.

De kunstkoe is gemaakt en netjes afgeleverd door kunstenaar Chris Veldhof uit Tubbergen. Truus 53 werd hartelijk welkom geheten door paraveterinair Anne en dierenarts Nathanie. Het ontwerp op de koe is passend bij de uitstekende zorg die de gemengde praktijk (alle diersoorten) met veel passie geeft aan de dieren en klanten en is in lijn met de andere LAGA koeien die de stad Losser opvrolijken.

Chris Veldhof
De in 1980 geboren kunstenaar Chris Veldhof tekent al van kinds af aan; een creativiteit die hij door bleef ontwikkelen. Zo volgde hij na de middelbare school de MBO-opleiding Toegepaste Vormgeving op het ROC van Almelo. In 2003 begon hij met zijn eigen bedrijf. Hij specialiseert onder meer in schilderijen, muurschilderingen en het maken van dit soort driedimensionale kunstobjecten. Kijk voor meer informatie over zijn bijzondere, kleurrijke kunstwerken op: www.chrisveldhof.nl

Meer berichten