Afbeelding

Borden tegen drukte op afvalbrengpunt

Algemeen

LOSSER - De drukte op het Losserse afvalbrengpunt blijft zorgen voor de nodige irritatie. Hoewel er al vaker gevraagd is om het verruimen van de openingstijden - ook vóór de coronacrisis - lijkt het er vooralsnog niet echt van te komen.

De gemeenteraad nam eerder nog een motie tot verruiming van de openingstijden aan, maar deze is nog niet uitgevoerd. Het lijkt er op dat wethouder Jaimi van Essen hier bewust traag mee is, zo beargumenteerd Burgerforum. Van Essen kwam eerder al met het argument dat de huidige drukte vooral komt door de corona-gerelateerde-opruimwoede bij Lossernaren en dus niet structureel van aard is. Feit blijft dat het Losserse brengpunt zeer beperkt open is, ook in verhouding tot omliggende gemeenten.

Bord
De gemeente beschikt wel over de nodige dosis humor, want er kwam wél een bord bij het afvalbrengpunt dat aangeeft dat vrijdagmiddag tussen 13.30 en 16.30 uur het rustigste tijdstip is. Waar je geen enkele boodschap aan hebt als je met een aanhanger vol aan de poort staat.

Afbeelding
Kunststof kozijnen, rolluiken en meer 3 uur geleden
Kruidenrijk grasland heeft veel voordelen voor de natuur.
Losser werkt aan aanleg van nog veel meer kruidenrijk grasland 23 mrt, 14:35
Afbeelding
Meer ruimte voor ondernemers 23 mrt, 14:23
Afbeelding
Zeven woningen op oude plek van Martinusschool 23 mrt, 13:30
Afbeelding
Twente Adventure Race deze zaterdag 22 mrt, 15:00
De afgelopen maanden ontvingen vele kazernes in Twente al hun nieuwe voertuigen. Nu is de kazerne in De Lutte aan de beurt.
Nieuwe tankautospuit voor brandweerkazerne De Lutte 22 mrt, 12:42
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 22 mrt, 12:10
Afbeelding
In stijl het voorjaar in met de jassencollectie van Sans-online 22 mrt, 11:48