Afbeelding

Grin demo-dagen bij Ben van 't Mös

Algemeen

ENSCHEDE - De eerste zomerse dagen zijn weer een feit! Tuinliefhebbers waren de afgelopen tijd al volop bezig om de tuin klaar te maken voor een mooi seizoen. Ben van 't Mös is uw specialist op het gebied van tuinonderhoud in de brede zin. Tijdens de demo-dagen van Grin maaiers komende week laten zij u graag kennismaken met deze handige, veelzijdige maaiers.

De winkel is gewoon geopend; u bent nu dan ook van harte welkom. Dankzij de ruime opzet van de winkel en het buitenterrein kunnen klanten en medewerkers afstand houden en toch winkelen. Daarnaast biedt Ben van 't Mös ook een bezorgservice aan; u kunt dan per email bestellen om producten aan huis te laten leveren. Ben van 't Mös is een bijzonder veelzijdig bedrijf met meer dan 40 jaar ervaring. U kunt hier terecht voor tuingereedschap, tuinmachines, tuinhout in alle soorten en maten, schuttingen maar ook bijvoorbeeld dierenverblijven, picknicktafels, veranda en speeltoestellen. Kortom, alles wat nodig is om van de tuin een echt paradijs te maken. Hierbij leveren zij graag maatwerk; Zij leveren een breed assortiment met veel kwaliteitsmerken. Zo staat STIHL al meer dan 80 jaar garant voor gereedschap en machines van topkwaliteit met veel praktische innovaties. De afgelopen jaren is ook de selectie accugereedschap en machines uitgebreid. Krachtig, praktisch en duurzaam in gebruik.

Nieuw: Grin maaiers
Nieuw in het assortiment zijn de grasmaaiers van het merk Grin. Professionele grasmaaiers voor gazons van 300 tot 3.000 vierkante meter. Het gepatenteerde maaisysteem vermaalt het gras, waardoor er géén grasafval overblijft. Dit heeft diverse voordelen: je hoeft geen opvangbak meer te legen, het hoeft niet afgevoerd te worden en het vermaalde gras dienst als voeding voor het gazon. Ook hoog gras maaien zij met gemak.

Grin demo-dagen
Ben van 't Mös laat u graag kennismaken voor een vrijblijvende 'proefrit'. Daarom organiseren zij op donderdag 16, vrijdag 17 en zaterdag 18 juli de Grin demo-dagen. Hierbij kunt u diverse maaiers zélf proberen en ervaren met een korte maaidemonstratie. Zo weet u precies welke maaier voor uw tuin het beste resultaat geeft.

Kom langs
Ben van 't Mös is gevestigd aan de Haaksbergerstraat 858 in Enschede. Kijk voor informatie op: www.benvanhetmos.nl of bel met: 053 434 16 66 (Machines) / 053 432 38 38 (Tuinhout). Wilt u het liefste per email bestellen? Mail dan naar info@benvanhetmos.nl.

Ester Bertholet.
Hartkloppingen - of toch lentekriebels? 21 apr, 14:26
Sporten, of juist actief zijn binnen een vereniging dragen bij aan de vitaliteit in de brede zin.
SCP-rapport: investeren in vitale senioren blijft erg belangrijk 21 apr, 13:05
Muziekliefhebbers moeten zeker eens een kijkje nemen bij de Muziekbank.
De Muziekbank in de bibliotheek 20 apr, 13:03
Afbeelding
Startschot voor nieuw seizoen Muziekkoepel 20 apr, 11:27
Afbeelding
Looptraining voor de jeugd in De Lutte 19 apr, 16:13
Jan Wegdam met een bijzonder keramiek product, de Breed bek Kikker. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Expositie werken Stichting Art Brut KIK in Stadstheater De Bond 19 apr, 15:56
Ook Losser moet zich inspannen voor voldoende opvangplekken voor vluchtelingen, om doorstroom in de asielketen op peil te houden.
Gemeenteraad positief over plan opvang Dinkeloord 19 apr, 15:06
Afbeelding
26 kandidaten burgemeester 19 apr, 14:10