Jack Lammerts is dé gespecialiseerde slaapadviseur

ALMELO - Het schijnt dat Almelo als stad de meeste zaken heeft waar bedden en matrassen worden aangeboden. Maar er is nog maar één gespecialiseerde slaapadviseur, namelijk Jack Lammerts aan de Grotestraat 138-140, die alleen in bedden, matrassen en boxsprings doet.

Het matras is volgens Jack Lammerts, naast schoenen en ondergoed, het meest gebruikte artikel in een ieders leven. “We brengen ongeveer een derde van ons leven in bed door”, aldus de beddenspecialist. “Meer is niet goed, uitslapen of eigenlijk lang slapen is slecht voor ons.” Wat volgens hem vooral belangrijk is voor een goede nachtrust, is aandacht voor de rug. “Daar hebben we er maar een van en voorkomen is beter dan genezen.”

Beautyrest
Lammerts heeft sinds 3 jaar matrassen en boxsprings van Simmons Beautyrest. De grootste, bekendste en beste matrassenfabrikant wereldwijd. Simmons Beautyrest matrassen liggen standaard in alle cruiseschepen van de Holland Amerika Lijn en de beste hotelketens over de gehele wereld, zoals Four Seasons, Mandarin Group, Waldorff, Ramada en vele andere. Het bijzondere aan deze matrassen is de unieke gepatenteerde orthopedische vering. Goed voor personen vanaf 65 kg tot 280 kg…. Speciaal is, naast het ingebouwd ventilatiesysteem, dat de vering shock-proof is. Je voelt nagenoeg niet wanneer de ander omdraait of zelfs uit bed gaat. Geen harde randen om de matras en heel bijzonder geen zones in de matras. Het maakt niet uit of je lang of klein bent, rechtuit ligt of zelfs diagonaal in bed.

Sleepeezee
Naast Simmons Beautyrest verkoopt Jack Lammerts ook Sleepeezee. Het “broertje” van Simmons. Wezenlijk verschil is dat Sleepeezee uitsluitend met natuurlijke materialen werkt. Het beste van het beste. Hoewel de kwaliteit van Sleepeezee gelijk of zelfs beter is als van Hästens, Viking of Hypnos, is de prijs slechts een fractie van die anderen. En bijna 35% van de prijs gaat via de fabrikant terug naar het Kankerfonds, Hart Stichting en een Kinder Hospice. Met Sleepeezee steunt u dus niet alleen uw rug, maar ook vele goede doelen.

Meer berichten