Afbeelding
Foto: De Bibliotheek

Lossers Hoes beperkt geopend voor publiek

Algemeen

LOSSER - 't Lossers Hoes is vanaf nu weer beperkt geopend voor het publiek. De gemeente en bibliotheek kiezen voor een beperkte openstelling voor de komende tijd.

Als gevolg van de coronamaatregelen moest 't Lossers Hoes ook deels dicht. Diverse organisaties maken hier gebruik van, waaronder de gemeente, bibliotheek, Fundament, GGD en anderen. De gemeente en bibliotheek hebben besloten om om beurten open te gaan. Dit met als doel om zo min mogelijk mensen tegelijk in het pand te hebben. De publieksbalie van de gemeente is alleen op afspraak te bezoeken. U bent dan welkom op maandagmiddag en woensdagmiddag van 13.00 tot 16.30 uur. De bibliotheek is geopend op dinsdag en donderdag van 10.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur. Om bezoekers veilig te ontvangen staat er een gastvrouw of -heer bij de deur. Het verzoek is om zoveel mogelijk alleen te komen. De leestafel, computers en toiletten kunnen op dit moment niet worden gebruikt. Bezoekers van de GGD kunnen tijdens de openingstijden van ’t Lossers hoes ook weer door de voordeur naar binnen. Op andere momenten melden zij zich bij de bel bij de achterdeur.

Afbeelding
De Martinus en De Saller voeren actie tegen pesten 12 apr, 19:49
Staand v.l.n.r.: Marco Klein Poelhuis (Gemeente Losser), André Vennegoor (Vennegoor Installaties), Rick Keus (Stichting Konot), Frank Nijhuis (Stichting Konot), Wethouder Engels (Gemeente Losser), Gerrit Brouwer (Stichting Dorpshuis), Joost v/d Aa (Bouwbedrijf Van der Aa), Dennis Masselink (BCT Architecten), Marcel Mekelenkamp (Omgekeerd Bouwen), René Grote Beverborg (Thero), Huib Eshuis (BCT Architecten), Jan Wienk (WeConnext) en Hans Boes (WeConnext). Gehurkt v.l.n.r.: Huub Plegt (Gemeente Losser), Ramon Postma (ODIN Landschapsontwerpers) en Peter Hoomoedt (Gemeente Losser).
Start van bouw school en dorpshuis 12 apr, 18:15
Afbeelding
De elektrokarren gaan weer rijden in de gemeente Losser 12 apr, 12:04
Anja Borggreve (expositiecommissie De Bond) toont de door Anders ontworpen aankondiging affiche samen met zijn moeder Karin.
Anders Brinksma exposeert in De Bond 12 apr, 10:04
Afbeelding
Nieuw seizoen van Oasefeuer 12 apr, 08:22
Afbeelding
Uitzonderlijke prestatie eerste batonshow Marly 11 apr, 19:15
Wieteke Campschreur (35) en Henk Noordanus (62)
Het geeft voldoening om te voelen hoeveel je van betekenis kan zijn 10 apr, 14:01
Afbeelding
Lossernaren helpen elkaar op weg 8 apr, 12:53