Ook voetenmassage Pun en Solo weer geopend!

ENSCHEDE - Het is weer tijd voor een ontspannende voetenmassage bij Pun en Solo, maar nu in een aangepaste Covid-19 salon! U bent weer van harte welkom aan de Ohmstraat 46 (Hoek Lipperkerkstraat 480) te Enschede.

De afgelopen weken hebben de voetenmassage-therapeuten Pun & Solo hun bekende voetensalon aangepast aan het nieuwe normaal, zodat zij veilig en normaal hun voetenmassages kunnen geven volgens de richtlijnen van het RIVM. “Belangrijk is dat onze klanten zich kunnen ontspannen in deze stressvolle tijd tijdens een voetenmassage behandeling”, aldus Solo. Een voetenmassage geeft ontspanning, niet alleen in je voeten, die je de hele dag dragen, maar in het hele lichaam. Het zorgt voor een goede doorbloeding en het stimuleert de energiestromen in het lichaam. Een voetenmassage geeft je rust en laat je even stilstaan bij jezelf. Een voetenmassage kan verzachting en weldaad geven bij verschijnselen of klachten zoals bijvoorbeeld; spanning, stress, hoofdpijn, slapeloosheid, pijnlijke vermoeide voeten, vochtophoping in de voeten/benen, verkrampte en gespannen voeten, koude voeten.

Maak een afspraak
De bekende professionele therapeuten Pun & Solo hebben vele jaren ervaring en een goede reputatie opgebouwd in de regio. Zij werken enkel volgens afspraak. Gevestigd aan de Ohmstraat 46 (Hoek Lipperkerkstraat 480) te Enschede.

Lezersaanbieding
Profiteer van de lezersaanbieding; 60 minuten massage voor slechts 35 euro per persoon. Of samen voor 65 Euro. Voor meer informatie en online reserveringen kijk op: www.voetenmassage.com of bel: 053-432 85 25

Meer berichten