Eerste plaats: Rammelende hazen van Henrie Groeneveld
Eerste plaats: Rammelende hazen van Henrie Groeneveld (Foto: Picasa)

Uitslag fotowedstrijd 'Lente'

OLDENZAAL/LOSSER - Afgelopen maand is vanuit de werkgroep Natuurfotografie van IVN Oldenzaal-Losser e.o. een fotowedstrijd georganiseerd. Het thema ‘Lente’. Donderdag 30 april was de laatste dag dat er foto’s konden worden ingezonden.

In totaal hebben 24 deelnemers een foto ingestuurd. De lente kwam ons met deze foto’s digitaal voorbij. De foto’s zijn door een jury beoordeeld op vijf onderdelen, namelijk: scherpte, perspectief, compositie, originaliteit en het verhaal achter de foto. De juryleden waren Rene Grouve, Herman Honsbeek en Michiel van Kalsbeek. Onafhankelijk van elkaar hebben zij hun punten verdeeld en daarna zijn de punten bij elkaar opgeteld. Hieruit kwamen drie winnende foto’s.

1e plaats: Rammelende hazen (gemaakt door Henrie Groeneveld)

2e plaats: Schotse hooglanders (gemaakt door Mark de Paauw)

3e plaats: Madeliefjes (gemaakt door Ilse Berning)

Met de winnaars is inmiddels contact opgenomen en zij zullen hun prijzen binnenkort uitgereikt krijgen. De prijzen die we aan de winnaars weggeven zijn 1 jaar cadeaulidmaatschap voor IVN Oldenzaal-Losser e.o., een basishandboek fotografie of een tijdelijk abonnement voor 3 maanden op het natuurmagazine Roots.

De werkgroep Natuurfotografie van IVN Oldenzaal-Losser e.o. wil alle deelnemers bedanken voor hun mooie inzendingen.

Meer berichten