Afbeelding

Lossers Hoes alleen open op afspraak

Algemeen

LOSSER - ’t Losser hoes is vanaf nu alleen open voor mensen die een afspraak hebben, die noodzakelijk is. De gemeente Losser doet de dienstverlening zo veel mogelijk telefonisch of via e-mail. Alle afspraken worden afgehandeld met zo weinig mogelijk fysiek contact.

De afgelopen dagen zijn inwoners die een afspraak hadden staan bij de gemeente Losser gebeld en is gekeken of de afspraak kon worden uitgesteld. De gemeente adviseert inwoners te wachten met het plannen van een huwelijk of partnerschap tot er meer duidelijkheid is over de gevolgen van het coronavirus. Inwoners kunnen bellen met 053 53 77 444 of hun vraag per e-mail stellen: huwelijk@losser.nl

Voor spoedgevallen (aangifte geboorte en overlijden, verlengen van een rijbewijs of ID-kaart die vóór, of in de week na 6 april verloopt): kunt u bellen voor een te plannen afspraak. Heeft u ziekteverschijnselen? Blijft u dan thuis. Stel uw afspraak zo veel mogelijk uit. Heeft u een afspraak staan en komt u niet? Laat de gemeente dit dan telefonisch weten via nummer 053 53 77 444.

Ondernemers met vragen kunnen contact opnemen met Manon Balk: m.balk@losser.nl of tel. 06 83 16 08 00.

Alle maatregelen gelden tot en met 6 april, tenzij er landelijk andere regels worden afgekondigd. Wij rekenen op uw begrip. Voor meer algemene informatie: https://www.rivm.nl/coronavirus

Afbeelding
Kunststof kozijnen, rolluiken en meer 5 uur geleden
Kruidenrijk grasland heeft veel voordelen voor de natuur.
Losser werkt aan aanleg van nog veel meer kruidenrijk grasland 23 mrt, 14:35
Afbeelding
Meer ruimte voor ondernemers 23 mrt, 14:23
Afbeelding
Zeven woningen op oude plek van Martinusschool 23 mrt, 13:30
Afbeelding
Twente Adventure Race deze zaterdag 22 mrt, 15:00
De afgelopen maanden ontvingen vele kazernes in Twente al hun nieuwe voertuigen. Nu is de kazerne in De Lutte aan de beurt.
Nieuwe tankautospuit voor brandweerkazerne De Lutte 22 mrt, 12:42
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 22 mrt, 12:10
Afbeelding
In stijl het voorjaar in met de jassencollectie van Sans-online 22 mrt, 11:48