Afbeelding

ELLEN Stoffen: Nieuwe stoffen en fournituren dit voorjaar!

Algemeen

HENGELO - Er zijn weer nieuwe stoffen en fournituren binnengekomen!

In het patroonblad Fashion trends nr. 37, Powered by Hilco, staan allemaal stoffen van Hilco, één van onze stoffenleveranciers. Ook de stoffen uit het modeblad Prêt-à-porter liggen bij ons in de schappen. Natuurlijk zijn er ook weer nieuwe stoffen van al onze andere leveranciers binnengekomen: zoals Nooteboom, Verhees, Quality, Stenzo, Polytex, Hemmers, Bittoun, Arella, Mutsaers, Al la Ville, T.D.C. en Toptex.

Trends
Deze stoffen volgen de nieuwe voorjaar-zomerkleuren en trends, zoals: romantisch, chique bohemien-achtige looks, in zuiver wit met borduurwerk en kant voor bijvoorbeeld lange jurken. Ook diverse kleuren: groen, licht, pastel, fluorescerend en denim. Motieven, prints, strepen en stippen zijn ook heel actueel net als mooie bloemdesigns. Een greep uit ons fournituren assortiment: broekstrepen, bandjes en lintjes, verschillende merken garens, naaimachine naalden voor iedere soort stof, ritsen in verschillende lengtes, blind, spiraal, bloktand, deelbaar en niet deelbaar, patroonpapier, knopen, enzovoort.

Kom langs
Dus bij Ellen Stoffen kunt u in één keer slagen voor alle benodigdheden, om er dit voorjaar weer leuk uit te zien. Wij heten u van harte welkom in onze winkel aan de Bandoengstraat 50 te Hengelo.

Afbeelding
Kunststof kozijnen, rolluiken en meer 17 uur geleden
Kruidenrijk grasland heeft veel voordelen voor de natuur.
Losser werkt aan aanleg van nog veel meer kruidenrijk grasland 23 mrt, 14:35
Afbeelding
Meer ruimte voor ondernemers 23 mrt, 14:23
Afbeelding
Zeven woningen op oude plek van Martinusschool 23 mrt, 13:30
Afbeelding
Twente Adventure Race deze zaterdag 22 mrt, 15:00
De afgelopen maanden ontvingen vele kazernes in Twente al hun nieuwe voertuigen. Nu is de kazerne in De Lutte aan de beurt.
Nieuwe tankautospuit voor brandweerkazerne De Lutte 22 mrt, 12:42
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 22 mrt, 12:10
Afbeelding
In stijl het voorjaar in met de jassencollectie van Sans-online 22 mrt, 11:48