Afbeelding

Qua Koken zet in op bezorg- en afhaalmaaltijden voor thuis

Algemeen

OLDENZAAL - Aan zijn vaardigheden op culinair gebied ontbreekt het hem niet. Ben je te gast bij Qua Koken, het restaurant in het voormalige Gelderman complex, dan ben je verzekerd van een middag of avondje samen met familie of vrienden van een culinair genieten.

Joris ten Wolde, die in de voetsporen van de Oldenzaalse grootmeester Jan Hoogeveen zijn eigen weg volgt, is een topper op culinair gebied. Zijn uitgangspunt daarbij is dat hij zijn gasten, samen met zijn team, een aangename, gezellige en vooral smakelijke middag of avond wil bezorgen. Menig Twentenaar heeft kunnen genieten van zijn tongstrelende gerechten die het team ter plekke uitserveert. Joris ten Wolde is daarnaast ook een creatief ondernemer die weet in te spelen op bijzondere situaties.

Ook thuis
En in een bijzondere en uitzonderlijke situatie zijn wij met de komst van het corona-virus beland. De overheid heeft de restaurants inmiddels gesloten en roept op om ook andere openbare gelegenheden te mijden. Veel activiteiten liggen stil en maatschappelijke voorzieningen zijn gesloten. Qua Koken speelt handig in op deze ontstane situatie. Het team van Qua Koken is vindingrijk in de weer gegaan en met succes. Men is gestart met culinair genieten thuis. Qua koken is sinds afgelopen week gestart met het thuisbezorgen of afhalen van culinaire maaltijden. Een bestelplatform is ingericht en Joris ten Wolde en zijn team hebben gekozen voor een kruisbestuiving tussen gasten die in het restaurant komen eten en klanten die culinair thuis willen worden bediend. Nu cafés en restaurants ook worden gesloten is dit een goede oplossing voor de kwetsbaren onder ons. Vakmanschap en ondernemerschap gaan hand in hand. Via sociale media is inmiddels een mooi bereik opgebouwd. Zou u willen bestellen? Dat Kan. Kijk op: https//www.quakoken.nl/bestellen of bestel telefonisch via 0541-745050.

Tekst: Martin Meijerink

Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 17 uur geleden
Afbeelding
Wandelen in het Dinkeldal 21 uur geleden
Ester Bertholet.
Hartkloppingen - of toch lentekriebels? 21 apr, 14:26
Sporten, of juist actief zijn binnen een vereniging dragen bij aan de vitaliteit in de brede zin.
SCP-rapport: investeren in vitale senioren blijft erg belangrijk 21 apr, 13:05
Muziekliefhebbers moeten zeker eens een kijkje nemen bij de Muziekbank.
De Muziekbank in de bibliotheek 20 apr, 13:03
Afbeelding
Startschot voor nieuw seizoen Muziekkoepel 20 apr, 11:27
Afbeelding
Looptraining voor de jeugd in De Lutte 19 apr, 16:13
Jan Wegdam met een bijzonder keramiek product, de Breed bek Kikker. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Expositie werken Stichting Art Brut KIK in Stadstheater De Bond 19 apr, 15:56