Afbeelding

Jassen voor elke gelegenheid en voor alle omstandigheden

Algemeen

We hebben een paar mooie uitdagende maanden in het vooruitzicht: maart roert zijn staart en april doet wat ie wil. Het binnenklimaat is redelijk constant te houden en daar hoef je je niet op te kleden, maar wanneer je naar buiten wilt of moet, dan zul je je kledingkeuze en met name de keuze van je jas aan moeten passen aan de omstandigheden. Soms een lastige opgave met in de ochtend temperaturen onder de 10 graden Celsius en in de middag temperaturen van boven de 20.

Vroeger als kind had je misschien niet de keuze. Je ouders kochten een jas voor de zomer of winter, en dan het liefst nog eentje 'op de groei', die dan het gehele seizoen gedragen werd. Maar wat let je om als volwassene niet meerdere jassen in de kast te hebben hangen? De groei is er bij de meesten wel uit, zeker in de lengte. En jassen kunnen meerdere seizoenen meegaan. Je aanpassen aan de trends en nu bijvoorbeeld gaan voor de pasteltinten mag, maar het is geen vereiste! Wanneer je je laat adviseren over kleuren die bij je huidtype en haarkleur passen en op basis daarvan een jas koopt, dan heb je er gegarandeerd lang plezier van.

Meerdere soorten

Wil je voorbereid zijn op de weersomstandigheden en op elke gelegenheid? Zorg dan voor verschillende soorten jassen in je kast. Een zakelijk afspraak in een sjiek restaurant in combinatie met een wind- en waterdicht outdoor jack is niet de meest voor de hand liggende keuze. Maar diezelfde jas is perfect als je van een lange wandeling houdt in een natuurgebied. Neem eens een kijkje bij de collectie van Sans en stel je eigen collectie jassen samen. Varieer daarbij in lengte, kleur en dikte van de jas. Zo ben je altijd gekleed op wat je gaat doen en wanneer je dat wilt gaan doen.

Ook Losser moet zich inspannen voor voldoende opvangplekken voor vluchtelingen, om doorstroom in de asielketen op peil te houden.
Gemeenteraad positief over plan opvang Dinkeloord 54 seconden geleden
Afbeelding
26 kandidaten burgemeester 56 minuten geleden
Afbeelding
Goede Doelen Losser helpt St Märten aan een nieuwe keuken 59 minuten geleden
Koffie is voor veel mensen synoniem met gezelligheid, gastvrijheid en sfeer. Maar te veel kan nadelig zijn.
Eén kopje koffie: is het zwarte goud ook goed voor senioren? 1 uur geleden
Afbeelding
'Eigenlijk alles mag en dan met een beetje glitter en glamour' 1 uur geleden
Bij Leen Bakker Almelo is de nieuwe collectie binnen.
Nieuwe collectie bij Leen Bakker 2 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 2 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 4 uur geleden