Afbeelding

Expert in (nood)kunstgebitten

Algemeen

ENSCHEDE - De naam Varwijk is inmiddels ook in Enschede een gevestigde naam. Wij zijn een tweede generatie familiebedrijf en onze expertise is het aanmeten van noodkunstgebitten.

Deze worden gemaakt voor mensen die nog eigen tanden en kiezen hebben en de overgang willen óf moeten maken naar een kunstgebit. Te vaak zien wij mensen met noodkunstgebitten die ver beneden de norm zijn, zowel de kwaliteit als esthetiek laten bijna altijd te wensen over. Dat komt, denkt Jörn, omdat deze kunstgebitten op korte termijn weer vervangen worden voor een definitief kunstgebit en dus "niet zo belangrijk zijn". Echter is deze redenering volgens ons totaal verkeerd. Het noodkunstgebit is het belangrijkste gebit dat iemand in zijn leven gaat hebben. Het is het eerste contact met een kunstgebit in de mond. Mensen hebben moeite met praten, eten, gapen/niezen, zoenen. Eigenlijk gebruiken we onze mond de hele dag door voor de belangrijkste dingen in ons leven en dus moet deze overgang zo prettig mogelijk verlopen.

Uw wens voorop
Hier is de sleutel tot succes; goed luisteren naar uw wensen en communiceren over wat er gaat gebeuren. Wij willen mensen duidelijk laten zien wat wij maken, waarom en gebruiken daarbij de mooiste en beste producten. U krijgt duidelijke folders mee om thuis nog eens in rust door te lezen. Bij ons is iedereen welkom en kunt u zonder doorverwijzing terecht. Onze intake afspraken zijn gratis en vrijblijvend.

Maak kennis
Wilt u eens langskomen om uw specifieke situatie en wensen met ons te bespreken? bel dan 053-4303021 of vul het contact formulier op onze website in, www.tpp-varwijk.nl. Wij zijn gevestigd aan de Emmastraat 201 in Enschede en de Zandbreeweg 14 in Oldenzaal. U kunt bij ons uiteraard ook terecht voor een klikgebit en reparaties of opvullen.

Ester Bertholet.
Hartkloppingen - of toch lentekriebels? 21 apr, 14:26
Sporten, of juist actief zijn binnen een vereniging dragen bij aan de vitaliteit in de brede zin.
SCP-rapport: investeren in vitale senioren blijft erg belangrijk 21 apr, 13:05
Muziekliefhebbers moeten zeker eens een kijkje nemen bij de Muziekbank.
De Muziekbank in de bibliotheek 20 apr, 13:03
Afbeelding
Startschot voor nieuw seizoen Muziekkoepel 20 apr, 11:27
Afbeelding
Looptraining voor de jeugd in De Lutte 19 apr, 16:13
Jan Wegdam met een bijzonder keramiek product, de Breed bek Kikker. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Expositie werken Stichting Art Brut KIK in Stadstheater De Bond 19 apr, 15:56
Ook Losser moet zich inspannen voor voldoende opvangplekken voor vluchtelingen, om doorstroom in de asielketen op peil te houden.
Gemeenteraad positief over plan opvang Dinkeloord 19 apr, 15:06
Afbeelding
26 kandidaten burgemeester 19 apr, 14:10