Afbeelding

Niets zo leuk als een sale!

Algemeen

Als we er even bij stil staan dan komen we erachter dat we nogal wat artikelen per jaar kopen. Van de noodzakelijke levensmiddel, verzorgingsproducten en wasmiddelen tot de leuke aankopen, zoals kleding. Voor het eerste trekken we het liefst zo min mogelijk tijd uit, dat gaat op efficiënt wijze en als het even kan worden de boodschappen online besteld en aan huis bezorgd.

Maar voor kleding wordt een lekker dagje shoppen ingepland in eigen omgeving of in grote steden als Amsterdam. Dat hoeft niet snel, daar nemen we graag de tijd voor en tussendoor wordt nog koffie gedronken of ergens geluncht. En als echte Nederlanders zijn we natuurlijk dol op korting. Dus als er 'SALE' staat aangeplakt, dan wordt het wel heel moeilijk om aan een winkel voorbij te lopen. En wanneer er eerst twijfel was over het wel of niet kopen van dat leuke jurkje, shirt, trui of broek, dan verdwijnt de twijfel als sneeuw voor de zon tijdens de sale. Waarom ook niet? Voor hetzelfde bedrag heb je ineens twee volledige outfits in plaats van eentje.

Online sale
In fysieke winkels is vaak maar enkele keren per jaar een sale. De sale is voor winkeliers een noodzakelijk iets er moet tenslotte ruimte gemaakt worden voor de nieuwe collectie. Maar online hebben winkels het hele jaar door wel een pagina met producten die in de uitverkoop zijn. Waarom zou bijvoorbeeld een winkel als Sans artikelen, die nog niet verkocht zijn, weggooien? Online is er een breed publiek dat bereikt kan worden en met een leuke korting is er vaak nog wel iemand te vinden. Laat de mogelijkheid om vaker eens online bij de sale te kijken dan ook niet liggen, want daar worden regelmatig nieuwe artikelen toegevoegd. In feite is een sale een best wel duurzame manier.  

Afbeelding
Kunststof kozijnen, rolluiken en meer 18 uur geleden
Kruidenrijk grasland heeft veel voordelen voor de natuur.
Losser werkt aan aanleg van nog veel meer kruidenrijk grasland 23 mrt, 14:35
Afbeelding
Meer ruimte voor ondernemers 23 mrt, 14:23
Afbeelding
Zeven woningen op oude plek van Martinusschool 23 mrt, 13:30
Afbeelding
Twente Adventure Race deze zaterdag 22 mrt, 15:00
De afgelopen maanden ontvingen vele kazernes in Twente al hun nieuwe voertuigen. Nu is de kazerne in De Lutte aan de beurt.
Nieuwe tankautospuit voor brandweerkazerne De Lutte 22 mrt, 12:42
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 22 mrt, 12:10
Afbeelding
In stijl het voorjaar in met de jassencollectie van Sans-online 22 mrt, 11:48