Afbeelding

Ook in 2020 organiseert Impuls fietstochten voor senioren

Algemeen

OLDENZAAL - De eerste fietstocht in 2020 voor senioren is weer uitgezet. Bij droog wordt deze op zondag 26 januari gefietst. Er wordt ook deze keer weer verzameld om 13.00 uur bij de kei op de Grote Markt. Omdat het in dit jaargetijde al vroeg donker wordt en het mogelijk ook koud is, is er een tocht van ongeveer 18 kilometer uitgezet in de omgeving van Oldenzaal en deze duurt ruim een uur.

Er zijn bij deze eerste fietstocht geen tussenstops. De route wordt in één keer gefietst en na afloop wordt de middag, voor degene die dat leuk vindt, afgesloten met een drankje in het centrum van Oldenzaal. Het fietstempo is rustig, dus geschikt voor ieder niveau. Daarbij is iedereen zelf verantwoordelijk voor de eigen veiligheid en medeverantwoordelijk voor de veiligheid van andere fiets- en weggebruikers. Er zijn geen kosten verbonden aan deze fietstocht, eventuele consumpties zijn voor eigen rekening. Aanmelden is niet nodig, wie er om 13.00 uur is, fietst gewoon gezellig mee!

Meer informatie
Wilt u meer informatie over deze fietstocht? Neem dan contact op met Dian van Beest via telefoonnummer 0541-571414 of mail naar d.vanbeest@impuls-oldenzaal.nl.
Let op: Fietst u mee zonder dat iemand uit de groep op de hoogte is van uw naam en adres en eventuele bijzonderheden, stopt u dan een briefje in uw zak met uw gegevens en eventueel van de persoon met wie in geval van calamiteiten contact op moet worden genomen.

Afbeelding
Kunststof kozijnen, rolluiken en meer 18 uur geleden
Kruidenrijk grasland heeft veel voordelen voor de natuur.
Losser werkt aan aanleg van nog veel meer kruidenrijk grasland 23 mrt, 14:35
Afbeelding
Meer ruimte voor ondernemers 23 mrt, 14:23
Afbeelding
Zeven woningen op oude plek van Martinusschool 23 mrt, 13:30
Afbeelding
Twente Adventure Race deze zaterdag 22 mrt, 15:00
De afgelopen maanden ontvingen vele kazernes in Twente al hun nieuwe voertuigen. Nu is de kazerne in De Lutte aan de beurt.
Nieuwe tankautospuit voor brandweerkazerne De Lutte 22 mrt, 12:42
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 22 mrt, 12:10
Afbeelding
In stijl het voorjaar in met de jassencollectie van Sans-online 22 mrt, 11:48