Afbeelding

Informatieavond vierde fase van Centrumplan Losser

Algemeen

LOSSER - Het Losserse centrum ondergaat momenteel een grote herinrichting. Een groot deel veranderde én verandert de komende tijd in een bouwput. Maar alle moeite is voor een goed doel: Lossernaren krijgen er straks weer een aantrekkelijk, toekomstbestendig centrum voor terug.

Inmiddels is de planning voor de vierde fase van de werkzaamheden klaar. In januari beginnen de werkzaamheden voor deze fase van de herinrichting. Op maandag 9 december van 17.30 tot 18.30 uur is er een informatieavond met vrije inloop. Omwonenden en andere geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd op het projectbureau Centrumplan Losser (Aloysiusschool). Het bouwteam staat klaar om informatie te delen en vragen te beantwoorden over de werkzaamheden, bereikbaarheid, parkeren en andere aspecten.

Vierde fase
De vierde fase omvat de Bernard Leurinkstraat, de ingang van de Mariageboortekerk, het volgende deel van de Gronausestraat en een gedeelte van de parkeerplaats tussen de Albert Heijn en de Coop. Belangstellenden kunnen op een faseringstekening bekijken wat wanneer gaat gebeuren. Omwonenden worden ook nog persoonlijk geïnformeerd. Tijdens werkzaamheden zullen straten doorgaans niet helemaal dicht zijn. In de eerste fase moet de aannemer van de nutswerkzaamheden (gas, water en stroom) namelijk ook aan de slag. De werkzaamheden vinden in eerste instantie voornamelijk in de gebieden naast de rijbaan plaats. Zo moet een en ander zo veel mogelijk bereikbaar blijven.

Kerstinloop
Naast de speciale informatieavond voor fase 4 is iedere donderdag van 11.00 tot 17.00 uur het informatiecentrum op het projectbureau open. Iedereen kan hier terecht met vragen of opmerkingen over het Centrumplan Losser. Op donderdag 12 en 19 december is het informatiecentrum in kerstsferen. Kom langs met vragen of opmerkingen en geniet ondertussen van een heerlijke kop chocolademelk met wat lekkers.

Afbeelding
Kunststof kozijnen, rolluiken en meer 21 uur geleden
Kruidenrijk grasland heeft veel voordelen voor de natuur.
Losser werkt aan aanleg van nog veel meer kruidenrijk grasland 23 mrt, 14:35
Afbeelding
Meer ruimte voor ondernemers 23 mrt, 14:23
Afbeelding
Zeven woningen op oude plek van Martinusschool 23 mrt, 13:30
Afbeelding
Twente Adventure Race deze zaterdag 22 mrt, 15:00
De afgelopen maanden ontvingen vele kazernes in Twente al hun nieuwe voertuigen. Nu is de kazerne in De Lutte aan de beurt.
Nieuwe tankautospuit voor brandweerkazerne De Lutte 22 mrt, 12:42
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 22 mrt, 12:10
Afbeelding
In stijl het voorjaar in met de jassencollectie van Sans-online 22 mrt, 11:48