Afbeelding

60 jaar vrolijk en opgewekt door het leven blijven gaan

Algemeen

OLDENZAAL - Ida Snijders (86) geboren in Lemselo en Bertus Engelbertink (88) geboren te Losser, gaven elkaar 60 jaar geleden het jawoord. Afgelopen maandagmiddag kwam burgemeester Patrick Welman naar de Meeuwenstraat om het bruidspaar namens het gemeentebestuur van Oldenzaal persoonlijk te feliciteren.

De rijkdom van hun bestaan is dat ze samen nog redelijk gezond door het leven gaan. Twee bijzonder opgewekte senioren die genieten van het leven van alle dag en zichzelf de opdracht hebben gesteld: oud worden en gelukkig blijven.

Ze trouwden in 1959, gingen wonen aan de Meeuwenstraat en leefden daar 60 jaar een rijk en gelukkig leven. Beiden stralen optimisme uit, ze staan als senioren positief in het leven. Het paar is gezegend met drie kinderen, twee dochters en een zoon en inmiddels zijn ze ook oma en opa van negen kleinkinderen.
Bertus was werkzaam bij de Twentsche Courant als typograaf en ging tot aan zijn pensioen werken bij Tubantia. Zijn hobby was en is muziek maken, drummen is zijn passie. Jarenlang vormden de drie broers Engelbertink samen het dansorkest The Klengola Stars.

Hart van Oldenzaal was er bij en wenst het paar nog vele jaren in goede gezondheid!

Foto en tekst: Martin Meijerink

Afbeelding
De Martinus en De Saller voeren actie tegen pesten 12 apr, 19:49
Staand v.l.n.r.: Marco Klein Poelhuis (Gemeente Losser), André Vennegoor (Vennegoor Installaties), Rick Keus (Stichting Konot), Frank Nijhuis (Stichting Konot), Wethouder Engels (Gemeente Losser), Gerrit Brouwer (Stichting Dorpshuis), Joost v/d Aa (Bouwbedrijf Van der Aa), Dennis Masselink (BCT Architecten), Marcel Mekelenkamp (Omgekeerd Bouwen), René Grote Beverborg (Thero), Huib Eshuis (BCT Architecten), Jan Wienk (WeConnext) en Hans Boes (WeConnext). Gehurkt v.l.n.r.: Huub Plegt (Gemeente Losser), Ramon Postma (ODIN Landschapsontwerpers) en Peter Hoomoedt (Gemeente Losser).
Start van bouw school en dorpshuis 12 apr, 18:15
Afbeelding
De elektrokarren gaan weer rijden in de gemeente Losser 12 apr, 12:04
Anja Borggreve (expositiecommissie De Bond) toont de door Anders ontworpen aankondiging affiche samen met zijn moeder Karin.
Anders Brinksma exposeert in De Bond 12 apr, 10:04
Afbeelding
Nieuw seizoen van Oasefeuer 12 apr, 08:22
Afbeelding
Uitzonderlijke prestatie eerste batonshow Marly 11 apr, 19:15
Wieteke Campschreur (35) en Henk Noordanus (62)
Het geeft voldoening om te voelen hoeveel je van betekenis kan zijn 10 apr, 14:01
Afbeelding
Lossernaren helpen elkaar op weg 8 apr, 12:53