Afbeelding

Bruisende kerstmarkt

Algemeen

OVERDINKEL - Op 8 december organiseert Stichting Bruisend Overdinkel alweer voor de derde keer een gezellige kerstmarkt. Van 15.00 uur tot 19.00 uur op het dorpsplein voor 't Trefhuus.

Net als voorgaande jaren is er veel belangstelling om deel te nemen. Inmiddels hebben zich al 36 deelnemers aangemeld die met een kraam op de markt zullen staan om verschillende producten aan te bieden, zoals kerststukjes, sieraden, kinderkleding en speelgoed. Daarnaast wordt er natuurlijk ook gedacht aan de inwendige mens in de vorm van bijvoorbeeld wafels, Indische hapjes, gefrituurde snacks, worst en kaas.

Er is muzikale omlijsting met optredens van de Big Band Losser, Diony Rouw en de muziekverenigingen Concordia en Crescendo. Bovendien kan men bij het raadspel proberen te raden welke bekende inwoner van Overdinkel de Kerstman is. De winnaar ontvangt een prachtige prijs, iedere deelnemer ontvangt een kerstmuts! De opbrengst van dit spel gaat naar de organisatie van de 'Samenloop voor Hoop'. 't Trefhuus organiseert nog een sfeervol samenzijn na afloop van de kerstmarkt.

Afbeelding
De Martinus en De Saller voeren actie tegen pesten 12 apr, 19:49
Staand v.l.n.r.: Marco Klein Poelhuis (Gemeente Losser), André Vennegoor (Vennegoor Installaties), Rick Keus (Stichting Konot), Frank Nijhuis (Stichting Konot), Wethouder Engels (Gemeente Losser), Gerrit Brouwer (Stichting Dorpshuis), Joost v/d Aa (Bouwbedrijf Van der Aa), Dennis Masselink (BCT Architecten), Marcel Mekelenkamp (Omgekeerd Bouwen), René Grote Beverborg (Thero), Huib Eshuis (BCT Architecten), Jan Wienk (WeConnext) en Hans Boes (WeConnext). Gehurkt v.l.n.r.: Huub Plegt (Gemeente Losser), Ramon Postma (ODIN Landschapsontwerpers) en Peter Hoomoedt (Gemeente Losser).
Start van bouw school en dorpshuis 12 apr, 18:15
Afbeelding
De elektrokarren gaan weer rijden in de gemeente Losser 12 apr, 12:04
Anja Borggreve (expositiecommissie De Bond) toont de door Anders ontworpen aankondiging affiche samen met zijn moeder Karin.
Anders Brinksma exposeert in De Bond 12 apr, 10:04
Afbeelding
Nieuw seizoen van Oasefeuer 12 apr, 08:22
Afbeelding
Uitzonderlijke prestatie eerste batonshow Marly 11 apr, 19:15
Wieteke Campschreur (35) en Henk Noordanus (62)
Het geeft voldoening om te voelen hoeveel je van betekenis kan zijn 10 apr, 14:01
Afbeelding
Lossernaren helpen elkaar op weg 8 apr, 12:53