Afbeelding

Doelpuntenfestival Heracles Almelo tegen VVV-Venlo

Algemeen

ALMELO - Heracles Almelo heeft zaterdagavond op Erve Asito afgerekend met VVV-Venlo. De Almeloërs wonnen met maar liefst 6-1. Cyriel Dessers was met drie doelpunten en twee assists de grote man. Ook Alexander Merkel, Silvester van der Water en Mauro Junior scoorden.

De ploeg van trainer Frank Wormuth was heer en meester. Met kansen van Alexander Merkel, Mats Knoester en Silvester van der Water in de beginfase begon Heracles Almelo furieus. Nadat ook Dabney Dos Santos en Cyriel Dessers gevaarlijk waren, kwam de verdiende voorsprong er in de 23e minuut. Op aangeven van Cyriel Dessers maakte Alexander Merkel zijn eerste doelpunt voor Heracles Almelo. Nog voor verdubbelde Silvester van der Water de voorsprong na een goede combinatie met Navajo Bakboord.

In de tweede helft ging Heracles Almelo verder waar het gebleven was. Cyriel Dessers was doelman Kirschbaum te slim af en gleed de 3-0 binnen. De vierde treffer kwam op naam van Mauro Junior, na goed klaarleggen van Dessers. De spits tekende daarna zelf voor nog twee doelpunten. Bij de 5-0 zette hij de doelman van VVV-Venlo op het verkeerde been, bij zijn laatste treffer zorgde Silvester van der Water voor het voorbereidende werk.

Na de interlandperiode gaat Heracles Almelo op bezoek bij koploper Ajax. Een week later staat op Erve Asito de wedstrijd tegen ADO Den Haag op het programma. Voor dit duel zijn kaarten met een actietarief verkrijgbaar. Fankaarthouders die online bestellen, zijn er al voor €10,- bij. Een Fankaart is gratis en is net als de wedstrijdkaarten verkrijgbaar via heracles.nl en in de FanServiceShop op Erve Asito.