Afbeelding

Scanweek bij Braceland

Algemeen

OLDENZAAL / LOSSER - In de week van 18 t/m 22 november organiseert Invisalign een scanweek. Braceland doet deze keer weer mee! In deze week zijn de gebitscans gratis en ook het maken van een plan met simulatiefilmpje(s) brengt geen kosten met zich mee. Dit kan een voordeel brengen van wel € 300,- wanneer men uiteindelijk besluit de beugel niet te nemen.

Invialign is de producent van de bekendste doorzichtige beugel. De behandelmethode bestaat uit het verplaatsen van de tanden en kiezen met een reeks van doorzichtige hoesjes. Elk hoesje zorgt voor een kleine verandering, zodat het gebit stapje voor stapje rechtgezet wordt. Er komen dus geen slotjes meer aan te pas! Het systeem is inmiddels zo ver doorontwikkeld, dat er ook gecompliceerde behandelingen uitgevoerd kunnen worden. Vroeger was deze methode alleen geschikt voor het corrigeren van kleine afwijkingen en werd het systeem vooral toegepast bij volwassenen.

Nieuwe technologie
Door alle nieuwe ontwikkelingen wordt het systeem tegenwoordig steeds vaker toegepast bij kinderen. Er zitten veel voordelen aan het behandelen met hoesjes: de beugel is nauwelijks te zien, blokbeugels en buitenboordbeugels zijn vaak niet meer nodig, slotjes vallen af, poetsen gaat veel makkelijker, met eten kan de beugel uit, minder ontstekingen van het tandvlees en (beginnende) gaatjes rond de slotjes wanneer er niet goed gepoetst wordt. Groot nadeel is echter dat de beugel niet werkt wanneer de hoesjes niet goed gedragen worden. Om deze reden is deze beugel niet geschikt voor iedereen. De hoesjes gaan alleen uit met eten en tandenpoetsen. Een ander nadeel is dat de beugel vaak wat duurder is dan de alternatieve beugels.

Scanweek
De scanweek is een uitgelezen mogelijkheid voor mensen die twijfelen of deze beugel voor hen geschikt is. Door de simulatiefilmpjes is precies te zien wat er mogelijk is en indien men niet wil kan men uiteindelijk kosteloos uitstappen. Kom langs bij Braceland aan de Lutterstraat 4 in Losser of Oliemolenstraat 4 in Oldenzaal. Kijk ook op: www.braceland.nl

Afbeelding
Kunststof kozijnen, rolluiken en meer 19 uur geleden
Kruidenrijk grasland heeft veel voordelen voor de natuur.
Losser werkt aan aanleg van nog veel meer kruidenrijk grasland 23 mrt, 14:35
Afbeelding
Meer ruimte voor ondernemers 23 mrt, 14:23
Afbeelding
Zeven woningen op oude plek van Martinusschool 23 mrt, 13:30
Afbeelding
Twente Adventure Race deze zaterdag 22 mrt, 15:00
De afgelopen maanden ontvingen vele kazernes in Twente al hun nieuwe voertuigen. Nu is de kazerne in De Lutte aan de beurt.
Nieuwe tankautospuit voor brandweerkazerne De Lutte 22 mrt, 12:42
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 22 mrt, 12:10
Afbeelding
In stijl het voorjaar in met de jassencollectie van Sans-online 22 mrt, 11:48