Afbeelding

Oranje onder 18 jaar oefent in Oldenzaal

Algemeen

OLDENZAAL- Voetbalvereniging Quick'20 bestaat in 2020 honderd jaar. De club trakteert dit jaar voetballiefhebbers op vier jeugdinterlands op eigen bodem. Deze vrijdag 11 oktober is de derde wedstrijd: Oranje onder 18 tegen België.

Onder 18 bereidt zich voor op het WK in Brazilië. De selectie kroonde zich afgelopen zomer tot Europees kampioen in die leeftijdscategorie en mag zich derhalve opmaken voor het mondiale eindtoernooi. Voor Onder 18 is de wedstrijd tegen België de laatste krachtmeting in aanloop naar het wereldkampioenschap. KNVB-coach Peter van der Veen heeft zijn voorlopige selectie bekendgemaakt voor de oefeninterland tegen België. Op het hoofdveld van Quick'20 komen de toptalenten van Ajax, PSV, AZ, Chelsea, Liverpool en andere gerenommeerde topclubs uit Europa in actie. Het duel van Onder 18 tegen België op sportpark Vondersweijde begint aanstaande vrijdag om 18.30 uur. De entree is gratis.

Afbeelding
Kunststof kozijnen, rolluiken en meer 17 uur geleden
Kruidenrijk grasland heeft veel voordelen voor de natuur.
Losser werkt aan aanleg van nog veel meer kruidenrijk grasland 23 mrt, 14:35
Afbeelding
Meer ruimte voor ondernemers 23 mrt, 14:23
Afbeelding
Zeven woningen op oude plek van Martinusschool 23 mrt, 13:30
Afbeelding
Twente Adventure Race deze zaterdag 22 mrt, 15:00
De afgelopen maanden ontvingen vele kazernes in Twente al hun nieuwe voertuigen. Nu is de kazerne in De Lutte aan de beurt.
Nieuwe tankautospuit voor brandweerkazerne De Lutte 22 mrt, 12:42
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 22 mrt, 12:10
Afbeelding
In stijl het voorjaar in met de jassencollectie van Sans-online 22 mrt, 11:48