Klucht 'Ik Voel Nattigheid' van Toneelvereniging Ootmarsum

OOTMARSUM - De herfst doet voorzichtig haar intrede en dat betekent voor Toneelvereniging Ootmarsum dat zij weer enkele weken flink aan de slag gaat met het repeteren van een nieuw toneelstuk.

Ditmaal mogen de leden losgaan met de klucht "Ik voel nattigheid". Net als vorig jaar zal de regie weer vallen onder het duo Michiel Geurtse en Farzana van Zuilekom. 'Het enthousiasme van de succesvolle voorstellingen van het vorige stuk hebben we met ons allen meegenomen en proberen we in ons nieuwe stuk mee te nemen,' aldus Geurtse. 'Plezier hebben in het spelen en tegelijkertijd het spel op een mooi niveau krijgen, daar gaan we voor,' vult Van Zuilekom aan.

Optredens
Noteert u het maar vast in de agenda: 10, 11, 17, 18 en 19 januari 2020 zal de Toneelvereniging Ootmarsum "Ik voel nattigheid" voor u ten tonele brengen. Een klucht in 3 bedrijven geschreven door Rob Heemskerk. Vincent is een kunstschilder en verdient heel veel geld met zijn 'kliederwerkjes', maar voor zijn vrouw Machteld is dat niet genoeg. Zij wil status en aanzien en haalt daarom haar man over om ergens in Frankrijk een wijngaard te kopen. De zogenaamde wijn-expert die de wijngaard zou moeten beheren, maakt echter niet zo'n betrouwbare indruk. Maar is het wel een expert? Zijn alle gasten sowieso wel wie ze zeggen te zijn? En dan wordt er ook nog een wijnproeverij georganiseerd. Als dat maar goed gaat… Kortom, genoeg ingrediënten om er een mooie humorvolle avondje toneel van te maken! U komt toch ook kijken in januari 2020? Save the date! Nieuwsgierig naar het reilen en zeilen van de toneelvereniging? Volg dan de Facebookpagina: Toneelvereniging Ootmarsum.

Meer berichten