Afbeelding

Oproep Humanitas Twente krijgt gehoor

Algemeen

OLDENZAAL - Humanitas Twente is er op uit om de samenleving in Twente nog sterker te doen zijn. Het bestuurslid Wouter Muller en de medewerkers van Humanitas waren onlangs naar Oldenzaal gekomen om toekomstige Oldenzaalse vrijwilligers te werven.

En dat is ze gelukt, want maar liefst dertien Oldenzalers hebben zich aangemeld en namen deel aan de informatieve lunch die werd gehouden bij "Downtown" aan de Groote Markt te Oldenzaal. Enkele maanden geleden had men dit in Hengelo even zo gedaan en met succes, nu was het tijd om Oldenzalers te informeren over wat het is om vrijwilliger te zijn bij Humanitas Twente. Wouter Muller gaf een duidelijke uiteenzetting over wat het betekent om vrijwilliger te zijn bij Humanitas Twente. Jaarlijks steken meer dan 650 vrijwilligers tijd en energie in het behulpzaam zijn en het ondersteunen van hulpzoekenden in onze samenleving. De vraag om hulp neemt toe en het aantal vrijwilligers neemt af. Alle reden dus om uitleg te geven en mensen te activeren en te stimuleren om deel te nemen en zich aan te melden als vrijwilliger bij Humanitas.

Meld uzelf aan
Mensen ondersteunen op het gebied van opvoeden, opgroeien, eenzaamheid, thuisadministratie, integratie: daar zijn veel vrijwilligers echt bij nodig. De vrijwilligers worden goed opgeleid en begeleid en ingezet in geheel Twente. Wilt u ook een echte vrijwilliger zijn of worden? Dat kan door u aan te melden op www.sterkesamenleving.nl of te bellen naar: 074-2437733.

Foto en tekst: Martin Meijerink

Afbeelding
De Martinus en De Saller voeren actie tegen pesten 12 apr, 19:49
Staand v.l.n.r.: Marco Klein Poelhuis (Gemeente Losser), André Vennegoor (Vennegoor Installaties), Rick Keus (Stichting Konot), Frank Nijhuis (Stichting Konot), Wethouder Engels (Gemeente Losser), Gerrit Brouwer (Stichting Dorpshuis), Joost v/d Aa (Bouwbedrijf Van der Aa), Dennis Masselink (BCT Architecten), Marcel Mekelenkamp (Omgekeerd Bouwen), René Grote Beverborg (Thero), Huib Eshuis (BCT Architecten), Jan Wienk (WeConnext) en Hans Boes (WeConnext). Gehurkt v.l.n.r.: Huub Plegt (Gemeente Losser), Ramon Postma (ODIN Landschapsontwerpers) en Peter Hoomoedt (Gemeente Losser).
Start van bouw school en dorpshuis 12 apr, 18:15
Afbeelding
De elektrokarren gaan weer rijden in de gemeente Losser 12 apr, 12:04
Anja Borggreve (expositiecommissie De Bond) toont de door Anders ontworpen aankondiging affiche samen met zijn moeder Karin.
Anders Brinksma exposeert in De Bond 12 apr, 10:04
Afbeelding
Nieuw seizoen van Oasefeuer 12 apr, 08:22
Afbeelding
Uitzonderlijke prestatie eerste batonshow Marly 11 apr, 19:15
Wieteke Campschreur (35) en Henk Noordanus (62)
Het geeft voldoening om te voelen hoeveel je van betekenis kan zijn 10 apr, 14:01
Afbeelding
Lossernaren helpen elkaar op weg 8 apr, 12:53