Motortoerrit en BBQ op zondag 22 september

ENSCHEDE - Ook dit jaar houdt Motorservice Edgar Stijner een motortoerrit met aansluitend een gezellige barbecue. Deze rit wordt gehouden op zondag 22 september en gaat van start bij het bedrijfspand van Motorservice Edgar Stijner aan de Hendrik ter Kuilestraat 165 in Enschede.

Jarenlang is de motortoerrit al een enorm succes. Ook nu hebben zich de eerste deelnemers al aangemeld. In totaal kunnen 150 motorrijders zich opgeven tot 20 september aan de balie bij Motorservice Edgar Stijner. Wees er op tijd bij, want vol is vol! Wie van het fraaie Twentse en Duitse landschap houdt, mag deze motortoerrit niet missen. De rit start vanaf 10.00 uur en is ongeveer 250 kilometer lang.

Mooie tocht
De tocht voert de deelnemers over de fraaie wegen en er is volop tijd om te genieten van de uitgestrekte landerijen en bossen. De motortoerrit wordt afgesloten met een barbecue. Voor deelnemen aan deze barbecue wordt een bijdrage in de kosten gevraagd van slechts € 12,50 per persoon. Opgeven hiervoor is wel noodzakelijk!

Kom langs
Wilt u meer informatie over de toerrit en BBQ, kom dan naar de showroom van Motorservice Edgar Stijner aan de Hendrik ter Kuilestraat 165 in Enschede of surf naar www.motorservice-stijner.nl.

Meer berichten