Afbeelding

Beleving Vakbeurs Kalkar

Algemeen

KALKAR - De Netwerkvloer is op dinsdag 10 en woensdag 11 september aanwezig als exposant op de Beleving vakbeurs in Kalkar.

De Beleving Vakbeurs in Kalkar wordt gehouden in attractiepark Wunderland Kalkar, een zeer passende locatie voor een beurs die gaat over leisure ofwel vrijetijdsbesteding. Het is de eerste keer dat deze beurs onder de naam Welt Der Freizeit wordt georganiseerd. De beurs heeft een zeer interactief karakter met vele demonstraties, zoals virtual reality, en trekt bezoekers die op enigerlei wijze te maken hebben met leisure.

Vernieuwd concept
Bezoekers van de beurs worden door De Netwerkvloer geïnformeerd over het vernieuwde concept. Natuurlijk blijft De Netwerkvloer ondernemers met elkaar in contact brengen door het organiseren van bijvoorbeeld speeddate sessies, exposantenavonden en een uitgebreid social media-programma. Tijdens de Beleving Vakbeurs kunnen bezoekers van de beurs kennismaken met De Netwerkvloer en zich ook inschrijven voor diverse events, zoals het ondernemersevent op 5 november in De Grolsch Veste. Verder heeft De Netwerkvloer mooie aanbiedingen, die alleen tijdens de beurs worden aangeboden.

Aanmelden
Wanneer de innovatieve producten en diensten van de grensoverschreidende recreatiebranche u trekt dan is een bezoek aan de Welt der Freizeit, de Beleving Vakbeurs, iets voor u. Om u aan te melden voor een gratis VIP-kaart gaat u naar https://registrieren.messekalkar.de/welt-der-freizeit/nl

Afbeelding
De Martinus en De Saller voeren actie tegen pesten 12 apr, 19:49
Staand v.l.n.r.: Marco Klein Poelhuis (Gemeente Losser), André Vennegoor (Vennegoor Installaties), Rick Keus (Stichting Konot), Frank Nijhuis (Stichting Konot), Wethouder Engels (Gemeente Losser), Gerrit Brouwer (Stichting Dorpshuis), Joost v/d Aa (Bouwbedrijf Van der Aa), Dennis Masselink (BCT Architecten), Marcel Mekelenkamp (Omgekeerd Bouwen), René Grote Beverborg (Thero), Huib Eshuis (BCT Architecten), Jan Wienk (WeConnext) en Hans Boes (WeConnext). Gehurkt v.l.n.r.: Huub Plegt (Gemeente Losser), Ramon Postma (ODIN Landschapsontwerpers) en Peter Hoomoedt (Gemeente Losser).
Start van bouw school en dorpshuis 12 apr, 18:15
Afbeelding
De elektrokarren gaan weer rijden in de gemeente Losser 12 apr, 12:04
Anja Borggreve (expositiecommissie De Bond) toont de door Anders ontworpen aankondiging affiche samen met zijn moeder Karin.
Anders Brinksma exposeert in De Bond 12 apr, 10:04
Afbeelding
Nieuw seizoen van Oasefeuer 12 apr, 08:22
Afbeelding
Uitzonderlijke prestatie eerste batonshow Marly 11 apr, 19:15
Wieteke Campschreur (35) en Henk Noordanus (62)
Het geeft voldoening om te voelen hoeveel je van betekenis kan zijn 10 apr, 14:01
Afbeelding
Lossernaren helpen elkaar op weg 8 apr, 12:53