Afbeelding

Samenwerking FCT en Jumbo

Algemeen

ENSCHEDE - Ook dit seizoen slaan FC Twente en Jumbo de handen ineen en gaan beide partijen een samenwerking aan, voor het vierde opeenvolgende seizoen. Een partnerschap waar supporters in de regio Twente volop van kunnen profiteren. Ook dit jaar zijn er namelijk weer diverse acties bij de 26 Jumbo Supermarkten in de regio waar aan deelgenomen kan worden.

Vanuit beide partijen wordt er met trots gekeken naar de samenwerking. Jumbo supermarkten is een landelijke partij welke in de regio Twente sterk vertegenwoordigd is. Ook afgelopen seizoen in de Keuken Kampioen Divisie bleven de acties van FC Twente bij Jumbo supermarkten populair. Hierdoor is ervoor gekozen om de huidige kassabonactie, verjaardagactie voor Kidsclubleden en de maatschappelijk actie voort te zetten. Met de kassabonactie worden er in iedere deelnemende Jumbo supermarkt 10 toegangskaarten per wedstrijd verloot. Daarnaast kunnen Kidsclubleden met hun verjaardag, op hun vertoon van hun FC Twente verjaardagskaart, een cadeau ophalen in de dichtstbijzijnde deelnemende Jumbo Supermarkt. Met de maatschappelijke actie wordt een project/groep in de regio beloond door de Jumbo met een bezoek aan FC Twente. Kijk ook op: www.fctwente.nl

Afbeelding
Looptraining voor de jeugd in De Lutte 3 uur geleden
Jan Wegdam met een bijzonder keramiek product, de Breed bek Kikker. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Expositie werken Stichting Art Brut KIK in Stadstheater De Bond 4 uur geleden
Ook Losser moet zich inspannen voor voldoende opvangplekken voor vluchtelingen, om doorstroom in de asielketen op peil te houden.
Gemeenteraad positief over plan opvang Dinkeloord 5 uur geleden
Afbeelding
26 kandidaten burgemeester 5 uur geleden
Afbeelding
Goede Doelen Losser helpt St Märten aan een nieuwe keuken 6 uur geleden
Koffie is voor veel mensen synoniem met gezelligheid, gastvrijheid en sfeer. Maar te veel kan nadelig zijn.
Eén kopje koffie: is het zwarte goud ook goed voor senioren? 6 uur geleden
Afbeelding
'Eigenlijk alles mag en dan met een beetje glitter en glamour' 6 uur geleden
Bij Leen Bakker Almelo is de nieuwe collectie binnen.
Nieuwe collectie bij Leen Bakker 7 uur geleden