Afbeelding

Twentse Fiets4daagse vanuit Almelo

Algemeen

ALMELO - Een heugelijk feit: de Twentse Fiets4daagse viert dat dit jaar voor de 70e keer het evenement gehouden mag worden.

Het sportieve evenement in Almelo is één van de oudste fietsevenementen van Nederland en wordt gehouden van dinsdag 6 tot en met vrijdag 9 augustus. Vier dagen lang kan er door de mooie natuur van Twente gefietst worden met onderweg bij de stempelposten en bij de Preston Palace, de start en finish, leuke verrassingen. Twente leent zich uitstekend voor een fantastische fiets4daagse met fietspaden en landwegen die tussen de koren- en maïsvelden door slingeren. Langs de route komt u regelmatig molens, kastelen, musea en historische gebouwen tegen.

Extraatjes
Er is een speciale kinderroute van 25-30 km, die zeer geschikt is voor jonge fietsers of kinderen die bij een volwassene achterop zitten. De jonge deelnemers krijgen een goodie bag met een boekje vol leuke opdrachten waarmee prijzen gewonnen kunnen worden. Bij deelname aan alle vier de dagen is er een feestelijk onthaal en een herinneringsmedaille. Ook is er voor de jeugd een kinderparty in "de Boekerie".
Op donderdag 8 augustus is er de "zadelpijnparty" tussen 19.00 en 22.00 uur bij Preston Palace. Aanmelden hiervoor kan tot woensdag 17.30 uur. Kosten bedragen € 20,-.
Bij "de Boekerie" is er ook een tentoonstelling over 70 jaar Fiets4daagse.

Deelnemen
Inschrijven voor deze 70e Fiets4daagse kan via www.almeloevents.nl. Vier dagen deelnemen kost € 15,- bij voorinschrijving en nadien € 20,-. Eén dag meefietsen kost € 6,-. Ook is er een voordelige gezinskaart.

Afbeelding
De Martinus en De Saller voeren actie tegen pesten 12 apr, 19:49
Staand v.l.n.r.: Marco Klein Poelhuis (Gemeente Losser), André Vennegoor (Vennegoor Installaties), Rick Keus (Stichting Konot), Frank Nijhuis (Stichting Konot), Wethouder Engels (Gemeente Losser), Gerrit Brouwer (Stichting Dorpshuis), Joost v/d Aa (Bouwbedrijf Van der Aa), Dennis Masselink (BCT Architecten), Marcel Mekelenkamp (Omgekeerd Bouwen), René Grote Beverborg (Thero), Huib Eshuis (BCT Architecten), Jan Wienk (WeConnext) en Hans Boes (WeConnext). Gehurkt v.l.n.r.: Huub Plegt (Gemeente Losser), Ramon Postma (ODIN Landschapsontwerpers) en Peter Hoomoedt (Gemeente Losser).
Start van bouw school en dorpshuis 12 apr, 18:15
Afbeelding
De elektrokarren gaan weer rijden in de gemeente Losser 12 apr, 12:04
Anja Borggreve (expositiecommissie De Bond) toont de door Anders ontworpen aankondiging affiche samen met zijn moeder Karin.
Anders Brinksma exposeert in De Bond 12 apr, 10:04
Afbeelding
Nieuw seizoen van Oasefeuer 12 apr, 08:22
Afbeelding
Uitzonderlijke prestatie eerste batonshow Marly 11 apr, 19:15
Wieteke Campschreur (35) en Henk Noordanus (62)
Het geeft voldoening om te voelen hoeveel je van betekenis kan zijn 10 apr, 14:01
Afbeelding
Lossernaren helpen elkaar op weg 8 apr, 12:53