Afbeelding

Nog kaarten Schalke

Algemeen

ENSCHEDE - In aanloop naar het nieuwe seizoen speelt FC Twente in De Grolsch Veste een oefenwedstrijd tegen FC Schalke 04. De wedstrijd tegen de Duitse grootmacht wordt gespeeld op dinsdag 23 juli, aanvang 19.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via kaartverkoop.fctwente.nl en de receptie van De Grolsch Veste. Seizoenkaarthouders en Premium Seat-houders hebben korting op de kaarten.

De eerste ring is nagenoeg uitverkocht, er zijn nu ook kaarten op de tweede ring verkrijgbaar. De vakken 120 t/m 125 zijn bestemd voor Schalke-supporters en de verkoop voor deze vakken zal ook via Schalke 04 verlopen. Kaarten zijn vanaf 10 euro verkrijgbaar. De stadions van FC Twente en Schalke 04 liggen zo'n 100 kilometer van elkaar verwijderd en bij elke thuiswedstrijd van beide clubs zijn er supporters van beide clubs in het stadion te vinden. Elke thuiswedstrijd van Schalke 04 zijn een paar honderd supporters van FC Twente aanwezig en bij de thuisduels in De Grolsch Veste zijn vaak even zo veel Schalke-fans van de partij, waarvan een deel ook een SeizoenClubcard van FC Twente heeft. Het zorgt voor een speciale vriendschapsband tussen beide clubs.

Ester Bertholet.
Hartkloppingen - of toch lentekriebels? 21 apr, 14:26
Sporten, of juist actief zijn binnen een vereniging dragen bij aan de vitaliteit in de brede zin.
SCP-rapport: investeren in vitale senioren blijft erg belangrijk 21 apr, 13:05
Muziekliefhebbers moeten zeker eens een kijkje nemen bij de Muziekbank.
De Muziekbank in de bibliotheek 20 apr, 13:03
Afbeelding
Startschot voor nieuw seizoen Muziekkoepel 20 apr, 11:27
Afbeelding
Looptraining voor de jeugd in De Lutte 19 apr, 16:13
Jan Wegdam met een bijzonder keramiek product, de Breed bek Kikker. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Expositie werken Stichting Art Brut KIK in Stadstheater De Bond 19 apr, 15:56
Ook Losser moet zich inspannen voor voldoende opvangplekken voor vluchtelingen, om doorstroom in de asielketen op peil te houden.
Gemeenteraad positief over plan opvang Dinkeloord 19 apr, 15:06
Afbeelding
26 kandidaten burgemeester 19 apr, 14:10