Afbeelding

Kom tot rust in een relax-fauteuil van Elzinga Wonen

Algemeen

ENSCHEDE - We hebben allemaal verplichtingen; werk, sport, kinderen, huishouden en meer. Goed ontspannen is dan ook belangrijk. Bij Elzinga Wonen in Enschede bent u al jaren aan het juiste adres voor een aantrekkelijke, maar vooral ook ontspannende woninginrichting.

Elzinga Wonen is een echt familiebedrijf met een geschiedenis die zeker 90 jaar terug gaat. Het huidige team beschikt over een grote mate van kennis, vakmanschap en oog voor detail dat van generatie op generatie over ging. Naast meubels, vloeren en raambekleding is bij Elzinga Wonen ook een brede selectie relaxfauteuils en sta-opstoelen te vinden van Fitform. Zij vervaardigen stoelen naar de hoogste eisen voor ergonomisch en gezond zitten. Hierbij gebruiken zij duurzame materialen met een garantie waarborg van maar liefst 10 jaar. Natuurlijk leveren zij ook maatwerk tot op de centimeter nauwkeurig.

Alles naar wens
Om helemaal te voldoen aan uw specifieke wensen levert Elzinga Wonen Fitform's brede collectie. Zo kunt u kiezen voor de Wellness-collectie, met zeer comfortabele en verstelbare stoelen in een fraaie, luxe uitstraling. Deze stoelen worden op uw persoonlijke maat gemaakt voor het meest ideale zitcomfort. De Gemak-collectie bestaat uit elektrisch verstelbare relaxfauteuils en sta-opstoelen op maat. Deze zijn verstelbaar qua maat, zodat ook een andere, toekomstige gebruiker hier van kan genieten. Ze hebben een tijdloze uitstraling waardoor ze in ieder interieur passen. De Zorg-collectie omvat fauteuils die speciaal ontwikkeld zijn voor mensen die meer eisen stellen aan zitten, bijvoorbeeld wanneer u langdurig zit of al forse rugklachten hebt of een handicap of ziekte hebt die opstaan bemoeilijkt. Een zorgfauteuil is dan een uitstekende keuze. Ook deze modellen kunnen specifiek op uw behoefte afgestemd worden.

Maak kennis
Elzinga Wonen laat u graag kennismaken met deze fauteuils en alle mogelijkheden. Kom langs aan de Voortsweg 31, 7523 EC in Enschede. Bel met: 053-4358437 of kijk op: www.elzingawonen.nl

Afbeelding
Kunststof kozijnen, rolluiken en meer 12 uur geleden
Kruidenrijk grasland heeft veel voordelen voor de natuur.
Losser werkt aan aanleg van nog veel meer kruidenrijk grasland 23 mrt, 14:35
Afbeelding
Meer ruimte voor ondernemers 23 mrt, 14:23
Afbeelding
Zeven woningen op oude plek van Martinusschool 23 mrt, 13:30
Afbeelding
Twente Adventure Race deze zaterdag 22 mrt, 15:00
De afgelopen maanden ontvingen vele kazernes in Twente al hun nieuwe voertuigen. Nu is de kazerne in De Lutte aan de beurt.
Nieuwe tankautospuit voor brandweerkazerne De Lutte 22 mrt, 12:42
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 22 mrt, 12:10
Afbeelding
In stijl het voorjaar in met de jassencollectie van Sans-online 22 mrt, 11:48